Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ


«Ὅπου ἐπλεόνασε ἡ ἁμαρτία, ὑπερπερίσσευσε ἡ χάρις» (Πρός Ρωμαίους ε΄, 20). 

 " Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσαν δηλώσεις Αγιορείτη μοναχού για αντιεμβολιαστές μοναχούς, που καλούν πιστούς να μην εμβολιαστούν.

«Οι ιερομόναχοι αυτοί που βγαίνουν έξω κι εξομολογούν έχουν πεθάνει πολύ κόσμο», κατήγγειλε, σε συνέντευξή του στο «Βήμα Ορθοδοξίας», ο ιερομόναχος Ιωσήφ, συμπληρώνοντας ότι οι ίδιοι «συμβουλεύουν τον κόσμο να μην κάνει το εμβόλιο και ότι ο κορωνοϊός είναι μία απλή γρίπη»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.iefimerida.gr/ellada/thessaloniki-agioreitis-antiemboliastes-monahoi

ΕΝΑΣ  ΑΠΟΚΟΣΜΟΣ ΗΧΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

" Αναστάτωση έχει προκαλέσει τους κατοίκους της περιοχής Μετεώρων Πολίχνης του δήμου Παύλου-Μελά στη Θεσσαλονίκη ένας «περίεργος» και εκκωφαντικός θόρυβος τις βραδινές ώρες, καθώς κανείς δεν γνωρίζει από πού προέρχεται.

«Αρκετές οικογένειες δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ. Πλέον, έχει γίνει πιο έντονος και πιο ενοχλητικός. Όταν φτάνουμε στο επίκεντρο, νιώθουμε το ντουκ…ντουκ…ντουκ…», περιέγραψε, τονίζοντας ότι πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

https://www.sigmalive.com/news/greece/897542/mystirio-sti-thessaloniki-apokosmos-ixos-sto-dasos-tou-seix-sou-anastatonei


Το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος μαστροπείας πίσω από το πάρτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης στις αρχές του μήνα που κατέληξε σε εφιάλτη για μία  24χρονη κοπέλα αναζητά η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα δόθηκε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας. Αφορμή αποτέλεσαν καταθέσεις στο πλαίσιο της ανάκρισης, σύμφωνα με τις οποίες στο πάρτι βρίσκονταν και άλλες νεαρές γυναίκες που φέρονται να εκδίδονταν. Σημειώνεται πως η 24χρονη πήγε εκεί κατόπιν παρότρυνσης γνωστού της ως καλεσμένη και - σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές - δεν ανήκει σε κάποιο κύκλωμα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.protothema.gr/greece/article/1201844/kataggelia-viasmou-sti-thessaloniki-ereuna-gia-kukloma-mastropeias-edoli-gia-prokatarktiki-exetasi/