Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Οι «φίλοι και σύμμαχοι» Τούρκοι «εύχονται καλή χρονιά» - ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ -γιατί θα έχουμε και άλλα;

 

ΦΩΤΟ από το https://www.militaire.gr/

Οι «φίλοι και σύμμαχοι» Τούρκοι «εύχονται καλή χρονιά», με NAVTEX διαρκείας που «κλειδώνουν» περιοχές του Αιγαίου για σχεδόν ολόκληρο το 2022! Είναι πρακτική που οι Τούρκοι ακολουθούν αρκετά χρόνια τώρα. Οι περιοχές όπως προκύπτει από τον χάρτη δεν είναι τυχαίες. Επί της ουσίας «μπλοκάρουν» ολόκληρο το Αιγαίο...

Δεν χρειάζονται βεβαίως οι NAVTEX διαρκείας των Τούρκων για να καταλάβουμε ότι και το 2022 δε θα ΄ναι μια εύκολη χρονιά σ΄ ότι έχει να κάνει με την τουρκική επιθετικότητα. Θα γίνει ακόμη δυσκολότερο αν η ελληνική κυβέρνηση συνεχίσει να υπηρετεί χωρίς δισταγμό την πολιτική του κατευνασμού σε συνδυασμό με τη δημιουργία ενός άκρατου κλίματος καθησυχασμού στο εσωτερικό της χώρας. Κλίμα το οποίο έχει πείσει ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινής γνώμης ότι η χώρα εξοπλίζεται «αύριο, μεθαύριο», ότι «οι συμμαχίες μας είναι αρκετές για να αντιμετωπιστεί η τουρκική επιθετικότητα» και ότι «η Τουρκία είναι απομονωμένη». 

Το 2022 μάλλον θα πρέπει να πάψουμε να ασχολούμαστε με το τι κάνει ή δεν κάνει ο Ερντογάν. Να καταλάβουμε ότι έχει σημασία μέχρι ενός σημείου αν θα παραμείνει στην εξουσία ή αν θα πέσει. Αυτοί που φιλοδοξούν να τον διαδεχτούν δεν είναι καλύτεροι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.militaire.gr/kali-chronia-apo-toys-toyrkoys-me-mplokarisma-toy-aigaioy-gia-olo-to-2022/