Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Θαύματα γίνονται πολλά, αλλά τέτοιο Έκτακτο ΠΑΝΑΓΙΟ-Σημείο διαρκείας δεν έγινε ποτέ και σε καμία ιστορική περίοδο.

 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Θαύματα γίνονται πολλά, αλλά τέτοιο Έκτακτο ΠΑΝΑΓΙΟ-Σημείο διαρκείας δεν έγινε ποτέ και σε καμία ιστορική περίοδο.

Και που έγινε και πότε ;

Στην « φυλακισμένη» Αθήνα, στην « φυλακισμένη» Ελλάδα , στον « φυλακισμένο κόσμο» που θέλουν έτσι να τον σώσουν από την πανδημία και  να τον εμβολιάσουν.

Η μάνα από την ιδία φύση της βλέπει το κακό πριν τα παιδιά της και για να τα πείσει, ότι κινδυνεύουν δεν διστάζει να κλαίει μπροστά τους.


Κατά αυτόν τον τρόπο η ΜΗΤΕΡΑ μας ΠΑΝΑΓΙΑ βουρκώνει και κλαίει , κλαίει εδώ και 3,5 μήνες αδιάλειπτα και τα καθαρά λαμπυρίζοντα αγιαστικά νάματα των δακρύων της πέφτουν και βρέχουν το πρόσωπο του ΘΕΙΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ, ώστε να καμφθεί το ΕΛΕΟΣ του ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ ΛΟΓΟΥ να αλλάξει η Βουλή ΤΟΥ και να μετριαστεί η Οργή ΤΟΥ.

Όταν μιλάμε για οργή, σου γυρίζουν την πλάτη , όταν μιλάς για μετάνοια , σου λένε τι είναι αυτό και λοιπόν τι έγινε;

Είναι να μην κλαίει η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ στον Άγιο Δημήτριο στον Βύρωνα όχι τόσο για τους αμαρτωλούς καλοπροαίρετους με αγαθή καρδία,  που έπεσαν στην παγίδα των διεστραμμένων ημερών μας και  είναι  τα αγαπητά της παιδιά, αλλά κυρίως κλαίει για τους επαΐοντες

(αυτούς που λένε ότι ΤΗΝ  γνωρίζουν), αλλά βασικά δεν την γνωρίζουν, γιατί παραθεωρούν τα έκτακτα σημεία ΤΗΣ και καταγίνονται κυρίως με την καμπάνια « μένουμε ασφαλείς στο σπίτι» για να ζήσουμε αυτήν την χαμερπή ζωή που μας έφτιαξαν, που καταγίνονται με τον εμβολιασμό και το ευφημίζουν ως « δώρο Θεού» λες και ποτέ τους δεν έκαναν εμβόλια.

Μαζί με τα δάκρυα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ πέφτουν οι ¨μάσκες¨ και φαίνονται οι εκπλήξεις αντί να τις φορούν καλά για να επιβιώσουν μέσα στην υποκρισία τους, όπως λένε.

Αν η ΠΑΝΑΓΙΑ κλαίει τόσο καιρό , τι σημαίνει;  

ότι όλα θα πάνε καλά ;

ότι το 2021 θα είναι το έτος της ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ μας ( καινούργια φράση κλισέ);

ότι θα πετύχει η νέα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας ( με την ανοσία της αγέλης που θα επιτευχθεί με τους εμβολιασμούς ) κατά την πετυχημένη αντιδιαστολή του όρου 200 χρόνια Ελευθερίας μας από το 1821, όταν τότε είχαμε πάθει ανοσία στα βάσανα και τα αίματα της μακρόχρονης αντίχριστης δουλείας μας που αποφασίσαμε να την ξετινάξουμε με ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

Να γιατί οι θυμίσεις της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του 1821 μας φέρνουν κοντά στο 2021.





Και πάλι η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ μπαίνει μπροστά, σήμερα με ΑΓΙΑΣΤΙΚΑ ΔΑΚΡΥΑ, αύριο με πνευματική θαυματουργική καθοδήγηση να ζητήσουμε μια καλύτερη ανθρώπινη ζωή πέρα από τα κλισέ ενός μεταλλαγμένου κόσμου που θέλουν να αναδημιουργήσουν όλοι αυτοί που αντιμάχονται τον ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας