Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ;

 


Σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες φιλοξενούμενοι και προσωπικό του γηροκομείου διαγνώσθηκαν θετικοί στον νέο κορωνοϊό. Τα κρούσματα, κατά πληροφορίες, ανέρχονται σε 40. Μάλιστα, 12 ηλικιωμένοι έχουν ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο («Ευαγγελισμός» και «Σωτηρία») με σοβαρά συμπτώματα και εννέα θα μεταφερθούν τις επόμενες ώρες, πιθανότατα στο Σισμανόγλειο.

Μέχρι πριν από δύο ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν επτά εργαζόμενοι θετικοί στον ιό, εικάζεται ωστόσο ότι ο αριθμός των θετικών εργαζομένων θα αυξηθεί.

Οι ηλικιωμένοι είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό πριν από λίγες ημέρες και προφανώς δεν είχαν προλάβει ακόμη να αναπτύξουν ανοσία.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-40-kroysmata-girokomeio-maroysi

ΑΡΑΓΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ;

" Μητσοτάκης: Τέλη άνοιξης, αρχές καλοκαιριού επιστρέφουμε σε μερική κανονικότητα" 

Η παρέμβαση του πρωθυπουργού στο World Economic Forum Το πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα εξαρτάται από την πορεία των εμβολιασμών Το δεύτερο lockdown «πόνεσε» οικονομικά, αλλά ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει για να μην εξαπλωθεί ο ιός «Μάθαμε ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς και τους επιστήμονες και να παίρνουμε νωρίς αποφάσεις» 

Κορωνοϊός: Το παραλλαγμένο στέλεχος του ιού εξαπλώνεται οκτώ φορές πιο γρήγορα -Μελέτη του Κέιμπριτζ

Πηγή: iefimerida.gr 

ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ; - ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ; ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ;