Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ - ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

 


Το FBI αναφέρει ότι έχει λάβει πληροφορίες που δείχνουν ότι «ένοπλες διαμαρτυρίες» προγραμματίζονται και στις 50 κρατικές πρωτεύουσες

Από τους Zachary Cohen και Whitney Wild του CNN

Το FBI έλαβε πληροφορίες που δείχνουν ότι «ένοπλες διαμαρτυρίες» προγραμματίζονται και στις 50 πολιτειακές πρωτεύουσες και το Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, DC, τις ημέρες πριν από την ορκομωσία  του εκλεγμένου Προέδρου Joe Biden στις 20 Ιανουαρίου, σύμφωνα με ένα εσωτερικό δελτίο που αποκτήθηκε. από το CNN.

"Ένοπλες διαμαρτυρίες προγραμματίζονται και στις 50 κρατικές πρωτεύουσες από τις 16 Ιανουαρίου έως τουλάχιστον τις 20 Ιανουαρίου και στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 20 Ιανουαρίου", λέει.

Το δελτίο συνεχίζει:

«Στις 8 Ιανουαρίου, το


FBI έλαβε πληροφορίες σχετικά με μια ταυτοποιημένη ομάδα που καλούσε άλλους να συμμετάσχουν σε κρατικά δικαστήρια, τοπικά και ομοσπονδιακά δικαστήρια και διοικητικά κτίρια σε περίπτωση που ο POTUS απομακρυνθεί ως Πρόεδρος πριν από την Ημέρα των Εγκαινίων. 
Αυτό αναγνωρίζεται ότι η ομάδα σκοπεύει επίσης να «καταλάβει » κυβερνητικά γραφεία, συμπεριλαμβανομένων στην Περιφέρεια της Κολούμπια και σε κάθε πολιτεία, ανεξάρτητα από το αν οι πολιτείες αυτές  πιστοποίησαν τις εκλογικές ψήφους για τον Μπάιντεν ή τον Τραμπ, στις 20 Ιανουαρίου. "

Το ενημερωτικό δελτίο, το οποίο προέκυψε μετά την επίθεση των ταραχών στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, υποδηλώνει επίσης ότι υπάρχουν απειλές "εξέγερσης" εάν ο Πρόεδρος Τραμπ απομακρυνθεί μέσω της 25ης τροπολογίας πριν από την Ημέρα των Εγκαινίων.

Επιπλέον, το FBI παρακολουθεί αναφορές για «διάφορες απειλές που θα βλάψουν τον εκλεγμένο Πρόεδρο Μπάιντεν πριν από τα προεδρικά εγκαίνια», αναφέρει το δελτίο.

"Πρόσθετες αναφορές δείχνουν απειλές εναντίον του VP-Elect Harris και του ομιλητή Pelosi", προσθέτει.

Η ABC News ανέφερε για πρώτη φορά το δελτίο FBI.

ΠΗΓΗ https://edition.cnn.com/politics/live-news/trump-impeachment-news-01-11-21/h_064a0482c9f786a3357150f482b0f5b2

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ  

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί