Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Μετράμε αντίστροφα για το Ιράν;

 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΣΕΣ 

Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΧΘΕΣ  ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ  ΒΛΕΠΕΙ  ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. 

ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 

από το https://www.echedoros-a.gr

"  Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν αγνόησε, την Πέμπτη,  ένα αίτημα από τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να πραγματοποιήσει τηλεφωνική κλήση μεταξύ τους, λίγες ημέρες πριν από την επίσημη ανάληψη της προεδρίας στον Λευκό Οίκο.

Αυτό αποκάλυψε ο βρετανικός ιστότοπος «Middle East Eye», ο οποίος επικαλείται ενημερωμένες πηγές, όπως σημειώνει η αραβική «Arabi 21», επισημαίνοντας ότι αυτή η αμέλεια «αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική περιφρόνηση για έναν ισχυρό σύμμαχο του ΝΑΤΟ», προσθέτοντας ότι ο Μπάιντεν έχει απομακρυνθεί από τον Τούρκο ηγέτη, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι και οι δύο πλευρές θα επιδιώξουν να διευθετήσουν τη σχέση τους." ΠΗΓΗ https://www.echedoros-a.gr/2021/01/blog-post_35.html#more

Το πληγωμένο θηρίο είναι πιο επικίνδυνο. Κι επειδή εδώ μιλάμε για αποκαλυπτικό θηρίο με όλη τη σημασία η Αμερική κατά την πτώση της θα επιδιώξει εντυπωσιακό φινάλε μετά των αλλοφύλων;;;

Από το dimpenews.com-

Ο Λίβανος επιβάλει ολοκληρωτικό lockdown 11 ημερών (κανείς έξω, κλείνουν ως και τα σουπερ-μάρκετ) λόγω covid19 αλλά και επικείμενης αμερικανο-ισραηλινής επίθεσης; Παίρνει φωτιά η Μ Ανατολή. Νέα πολύνεκρη ισραηλινή επίθεση κατά Συρίας…

Ενδεικτική είναι η περίπτωση του Λιβάνου όσο κι αποκαλυπτική για το πως η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης εξυπηρετεί κι άλλους σκοπούς…Ο Λίβανος επέβαλε ολοκληρωτικό lockdown 11 ημερών κανείς πολίτης δεν θα θα μπορεί να μπορεί να βγει από το σπίτι του, ούτε για ψώνια τροφίμων ούτε για φυσική άσκηση ούτε για βόλτα με κατοικίδιο.. Κρατούμενοι κανονικά χωρίς προαυλισμό ή λόγοι ασφαλείας για επικείμενη μεγάλη επιδρομή ΗΠΑ-Ισραήλ κάνουν επιτακτικό αυτό το μέτρο;;; Όπως και να έχει πρόκειται για πρωτοφανές μέτρο..
Αρχής γενομένης από αυτήν την Πέμπτη το ολοκληρωτικό lockdown συνοδεύεται κι από περιορισμό πτήσεων από χώρες υψηλού κινδύνου κι όλα αυτά για ν΄αναχαιτίσει την έξαρση του coronavirus.

Tην ίδια στιγμή κορυφώνεται η ένταση στις ισραηλινο-λιβανέζικες σχέσεις και στη Μ Ανατολή
– καθώς ο Λίβανος υπέβαλε καταγγελία στα Ηνωμένα Έθνη και στο Συμβούλιο Ασφαλείας, κατά του Ισραήλ για παραβίαση της εθνικής του κυριαρχίας. “Το υπουργείο Εξωτερικών του Λιβάνου υπέβαλε καταγγελία την Τρίτη το απόγευμα στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, António Guterres, και στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, μετά από οδηγίες του προέδρου της χώρας Michel Aoun”, αναφέρει το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων. Η καταγγελία ανέφερε καθημερινές παραβιάσεις του εναέριου χώρου του Λιβάνου από το Ισραήλ.

–Χθεσινοβραδινές Ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις στις πόλεις Deir-Ez-Zor και BouKamal στη ΒΑ Συρία. Τουλάχιστον 57 στρατιώτες και φιλοκυβερνητικοί μαχητές σκοτώθηκαν από αεροπορικούς βομβαρδισμούς του Ισραήλ την προηγούμενη νύχτα κατά στρατιωτικών θέσεων se Deir Ezzor και Al Bukamal σύμφωνα με το OSDH.14 Σύριοι στρατιώτες και οι υπόλοιποι Ιρακινοί.. Είναι τα πιο θανατηφόρα χτυπήματα Ισραήλ κατά Συρίας από την αρχή του πολέμου που κήρυξαν ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Τουρκία-Ισραήλ-Σ Αραβία-Κατάρ με αιχμή του δόρατος τους τζιχαντιστές από το 2011 για ανατροπή του μετριοπαθή ηγέτη Άσαντ.

-Το Al-Arabiya TV επικαλούμενο μια ισραηλινή στρατιωτική πηγή αναφέρει πως «οποιαδήποτε επιχείρηση Hezbollah θ’ απαντηθεί χτυπώντας μια ολόκληρη δέσμη στόχων στο Λίβανο ′’ Πρόσθεσε: ′’ Το Ισραήλ θα συνεχίσει να εντείνει τις επιδρομές του κατά της Συρίας. Το ποσοστό επιδρομών είναι τώρα 3 σε 10 ημέρες, αλλά στο παρελθόν ήταν 1 κάθε 3 εβδομάδες. “Ισχυρίστηκε ότι «οι επιδρομές επικεντρώνονται σε συμβατικούς πυραύλους και ραντάρ του Ιράν και της Συρίας, με σκοπό την αποτροπή μιας επιδρομής σε μια μελλοντική αντιπαράθεση με τυχαίους βαλλιστικούς πυραύλους από τα αμυντικά συστήματα»

Το πληγωμένο θηρίο είναι πιο επικίνδυνο. Κι επειδή εδώ μιλάμε για αποκαλυπτικό θηρίο με όλη τη σημασία η Αμερική κατά την πτώση της θα επιδιώξει εντυπωσιακό φινάλε μετά των αλλοφύλων;;;"
ΠΗΓΗ https://dimpenews.com/2021/01/13/%ce%bf-%ce%bb%ce%af%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%82-

ΤΑ 24 ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΑΣΧΕΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ - ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΚΑΘΕΥΔΕΙ .
ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΊΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ.
Γέρων Θεόδωρος – Νείλος ο Αγιοφαραγγίτης (εκοιμήθη 28/4/2016): «Θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι χτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας».
https://youtu.be/ow4sEDYLzQg

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας