Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

" ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ επιτρέπει να μην εορτάσουμε τα 200 χρόνια ως οφείλαμε, ώστε να τα πανηγυρίσουμε κανονικά στην ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ δίχως τις πανδημίες που θα προκύψουν και χωρίς τον αντίχριστο συρφετό"

 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μπορεί κατά καιρούς να σας μεταφέρουμε μηνύματα από σεβαστούς πατέρες της προσευχής και της άσκησης και φυσικά αυτό είναι στο δικό σας κριτήριο να τα αξιολογήσετε.

Αλλά καλόν είναι να τα βάλουμε, όπως κάνουμε προσωπικά σε μια γωνία του μυαλού και της καρδιάς μας και όταν βρεθούμε ενώπιον αυτών των γενομένων , τότε να δοξάσουμε τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ.

Αυτό λοιπόν μας μεταφέρθηκε και αυτό σας μεταφέρουμε :

" ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ επιτρέπει να μην εορτάσουμε τα 200 χρόνια  ως οφείλαμε, ώστε να τα πανηγυρίσουμε κανονικά στην ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ  δίχως τις πανδημίες που θα προκύψουν μέχρι τότε  και χωρίς τον αντίχριστο συρφετό που μας περιβάλει και μας τυραννάει"  

Προσωπικά από χθες το βράδι έχουμε ένα μεγάλο πόνο για αυτό που προσπαθούν να κάνουν δηλ. να απαξιώσουν την κοινή λογική που είναι Δώρο ΘΕΟΥ.

Ακούσαμε από προβεβλημένο επιδημιολόγο την εισήγηση ( μπηχτή) του την στιγμή που παγκόσμια γίνεται ένας χαμός σε σχέση με τα εμβόλια και τις άγνωστες πτυχές της πανδημίας με τις μεταλλάξεις που κάθε τόσο σκάζουν σαν βόμβες εδώ και εκεί.

Τι περίπου είπε: 

" δείτε αυτά τα καινούργια εμβόλια είναι κεκαθαρμένα ( ποιο ακίνδυνα ) σε σχέση με τα παλαιά που τα τελευταία παρουσίαζαν παρενέργειες"

και αναρωτιόμαστε με τις όσες γνώσεις έχουμε και έχουμε.

Όταν η επιστήμη εξελίσσεται ήδη με την κοπιώδη έρευνα, πως ισχυριζόμαστε ότι τα mRNA νέα εμβόλια είναι κεκαθαρμένα ( από παρενέργειες)  με λίγων  μηνών  έρευνα σε πρόσφατο ελάχιστο  παγκόσμιο δείγμα εμβολιασμών, συγκριτικά με τα παλαιά εμβόλια που πραγματικά έσωσαν κόσμο και κοσμάκη με κάποιες ελαχιστότατες παρενέργειες όταν έγιναν μαζικοί εμβολιασμοί σε βάθος χρόνου 100 ετών και εμβολιάστηκαν δισεκατομμύρια συνάνθρωποι μας;

ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΑΛΛΟΥ 

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ.

ΟΛΗ Η ΜΕΘΟΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. 

ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΌ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

ΤΌΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ " ΚΕΚΑΘΑΡΜΕΝΟΙ"  ΟΧΙ ΜΕ  ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας