Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

25 χιλιάδες άνδρες τρεις φορές περισσότερο από τον αριθμό των στρατευμάτων των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Συρία για την ορκωμοσία Μπάιντεν .

 

«Αυτή είναι η Ουάσινγκτον ή μια χώρα του τρίτου κόσμου;» αναρωτιούνται οι Ισραηλινοί και εμείς ανατρέχουμε στα λεγόμενα των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ μας.

"Τελ Αβίβ- Δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς που ανέρχονται στις 25 χιλιάδες θα εξασφαλίσουν τη διαδικασία της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, μια δύναμη που είναι τρεις φορές από τον αριθμό των στρατευμάτων των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Συρία, ενώ οι πολλές χώρες βρίσκονται σε επιφυλακή στις πρωτεύουσες τους για το φόβο ταραχών καθώς προσπαθούν να εντοπίσουν πιθανούς ταραχοποιούς, μπλοκάροντας τις γέφυρες  της Βιρτζίνια που οδηγούν στην Ουάσινγκτον, γράφει Ισραηλινό δημοσίευμα.

Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση ασφάλειας στην Ουάσινγκτον και ένας αποκλεισμός κατά των ταραχών από τους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ στις πρωτεύουσες πολλών χωρών - αυτή είναι η κατάσταση στις ΗΠΑ, τρεις ημέρες πριν από την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν (Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 21)." 

ΠΗΓΗ https://www.echedoros-a.gr/2021/01/blog-post_40.html#more- https://www.echedoros-a.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ομιλούν για ταραχές σήμερα το απόγευμα στην Νέα Υόρκη 

το ότι κάτι συμβαίνει στις ΗΠΑ το γνωρίζει όλος ο ντουνιάς ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας