Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Το 2021, το COVID-19 θα είναι χειρότερο από έναν πυρηνικό πόλεμο -ΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

Φώτο από pravda.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΙΛΙΓΓΙΩΔΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ .
ΚΑΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΟΥΝΕ . Αλλά δυστυχώς έτσι που πάμε θα τον δούμε τον πυρηνικό και τότε ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ.

"Ο Igor Korotchenko, στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, αρχισυντάκτης του περιοδικού National Defense Magazine και η Inna Novikova, αρχισυντάκτης της Pravda.Ru, εξέτασε τις προοπτικές και τους κινδύνους το νέο έτος 2021. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του 2020 - η πανδημία του κοροναϊού - δεν πρόκειται να φύγει το 2021, φέρνοντας τα ίδια και νέα προβλήματα. Πώς θα είναι η πανδημία το 2021; Τι θα συμβεί στον κόσμο ως αποτέλεσμα μαζικού εμβολιασμού; Θα ξανανοίξουν τα σύνορα ή θα ζήσουμε όλοι στις χώρες μας υπό συνθήκες υψηλής ασφάλειας χωρίς να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό;

Τι νομίζετε ότι θα φέρει το νέο έτος 2021 σε όλους μας πρώτα;" Πώς βλέπετε το 2021; "

"Η κύρια πρόκληση παραμένει η ίδια - η πανδημία COVID. Πρόκειται για μια παγκόσμια καταστροφή που έχει πλήξει τον καθένα από εμάς. Φυσικά, αυτή η παγκόσμια και συναφής πρόκληση δεν πηγαίνει πουθενά το 2021.

Ο Covid είναι πραγματικός, επομένως, είναι χειρότερος από έναν πιθανό πυρηνικό πόλεμο
"Μερικοί θεωρούν τον κίνδυνο ενός πυρηνικού πολέμου ως πραγματική απειλή, ενώ άλλοι δεν το πιστεύουν. Μερικοί άνθρωποι βλέπουν το ΝΑΤΟ ως επιτιθέμενο, και κάποιοι άλλοι όχι. Ωστόσο, όταν έρχεται σε σας ο κοροναϊός, σας μένει να ασχοληθείτε μόνο.

«Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης λειτουργεί με την τελευταία του δύναμη. Ο Θεός μας βοηθά να εμβολιαστούμε με επιτυχία. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η κατάσταση στον κόσμο θα βελτιωθεί μόνο λόγω του εμβολιασμού."
ΠΗΓΗ
Inna Novikova
Читайте больше на https://english.pravda.ru/world/145568-covid_pandemic/

Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ
Η ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΡΩΝΕΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.
ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΠΡΙΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ:
Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μια άνευ προηγουμένου κινητοποίηση των κρατών να σφραγίζουν τα σύνορα του ή να κάνουν ειδικές διακρατικές επιδημιολογικές συμφωνίες για να υπάρχει κάποια επικοινωνία μεταξύ τους.
Ο πόλεμος ξεκίνησε και έχει σαν όπλα στην αρχή βελόνες και σύριγγες. Μετά κανείς δεν ξέρει αν βγάλουν πυραύλους και πυρηνικά. 
ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΘΕ ΙΟΓΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ;

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας