Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ και νέες ψηφιακές ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΕΣ - μια πραγματικότητα και πως εκτυλίσσεται;



φώτο από https://www.candiadoc.gr/2019/11/24/spinalogka-sto-nisi-ton-kolasmenon-st
/


Πιστοποιητικό εμβολιασμού και νέες ψηφιακές Σπιναλόγκες μια φράση που λέει πολλά.

Δεν θα αναπτύξουμε πολλά καθότι πολλά μπορείτε να κατανοήσετε.

Θα πάμε σε αυτά που τρέχουν και πρόκειται να τρέξουν.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Εχθές έδωσε συνέντευξη ο γνωστός  Άντονι Φάουτσι εκπρόσωπος της υγειονομικής αρχής των ΗΠΑ επί Τράμπ και σήμερα του Μπάιντεν και δήλωσε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, ότι

1) το στέλεχος της νέας παραλλαγής του Covid -19 στην Αγγλία δεν είναι μόνο μεταδοτικό αλλά και πιο επικίνδυνα θανατηφόρο , μπορεί  μεν  να αντιμετωπιστεί με τα ήδη υφιστάμενα εμβόλια

(αφήνει να εννοηθεί  ¨ μπορεί μεν ¨ γιατί δεν έχουν υπάρξει ακόμα επίσημες μελέτες) 

2) όμως τα νέα στελέχη παραλλαγών του  Covid -19 στην Νότια Αφρική και την Βραζιλία όχι μόνο είναι πιο μεταδοτικά και πλέον θανατηφόρα, αλλά μπορεί να μην έχουν ικανή ανοσοαπόκριση στα ήδη υπάρχοντα εμβόλια.

3) για αυτό προτείνει να τροποποιηθούν τα ήδη υπάρχοντα εμβόλια ώστε να συμπεριλάβουν και αυτά.

Ενώ δηλώνει σε γενικές γραμμές ο Φάουτσι  τα παραπάνω, παράλληλα τρέχουν διαβουλεύσεις για το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ήδη Χώρες " φιμώνουν" τα επίγεια και θαλάσσια σύνορα τους ακόμα και τον εναέριο χώρο τους για να αποφύγουν την αλματώδη μετάδοση των νέων μεταλλάξεων.

Επίσης με τον  Covid -19 σήμερα  ένα γνωρίζουμε ότι τίποτε δεν γνωρίζουμε ακόμα και φυσικά είμαστε στην αρχή καθότι έχουμε να κάνουμε με ένα τέρας με πολλά κεφάλια που κτυπάει το ανοσοποιητικό σύστημα και προκαλεί μια "επανάσταση φλεγμονών"  σε όλα τα όργανα ( τα περιγράφουμε απλά για να γίνονται πλέον κατανοητά) 

Μόλις χθες στην Αγγλία ο υπεύθυνος υγειονομικός

επίτροπος δήλωσε αφήνοντας ξεκάθαρα να φανεί, ότι ακόμα και να έχει κάνει κάποιος τις δυο δόσεις των υπαρχόντων εμβολίων μπορεί να μεταδώσει τον κορονοιό σε τρίτους.

ΚΑΙ συνεχίζουν με όλα τα παραπάνω να ομιλούν μετά μανίας κάποιοι  για πιστοποιητικό εμβολιασμού;

Ανακεφαλαιώνοντας να πούμε τι μπορεί να θέλουν:

α) να τροποποιήσουν τα υπάρχοντα εμβόλια ώστε να έχουν ανοσοαπόκριση ( δηλ. να δημιουργούν ανοσία) στις νέες επικίνδυνες μεταλλάξεις.

β) δηλ. όσοι έκαναν ήδη το εμβόλιο να ξανακάνουν το νέο τροποποιημένο εμβόλιο και να το περάσουν ότι το κάνουν  στο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Για αυτό τρέχουν ήδη προγράμματα από μεγάλες εταιρείες να γίνει το πιστοποιητικό αυτό σε ψηφιακή μορφή ( εδώ το μυαλό μας πάει σε αυτά που έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ο Θεολόγος στην Αποκάλυψη και όσα μας προείπαν- φανέρωσαν κατά καιρούς οι άγιοι πατέρες  )  

ΚΑΙ τίθενται τα λογικά ερωτήματα :

1) τα νέα τροποποιημένα εμβόλια τι είδους νέες  παρενέργειες μπορεί να έχουν ( όσο πιο δύσκολη κατάσταση έχουν αυτά να αντιμετωπίσουν , τόσο πιθανότητα μεγάλων παρενεργειών μπορεί να προκαλούν);

2) αν μέχρι να εμβολιάσουν όλο τον κόσμο  για να αντιμετωπίσουν την υπάρχουσα σήμερα  βασική μορφή του Covid -19 αλλά και τις νέες μεταλλάξεις του , αν λοιπόν ρωτάμε  βρεθεί ( και είναι πολύ σίγουρο ) νέο στέλεχος ή στελέχη παραλλαγών- μεταλλάξεων  του κορονοιού , τότε τι κάνουμε ;

Πάλι δημιουργία νέων  τροποποιημένων  εμβολίων και νέοι εμβολιασμοί ;

Θα μας λένε δηλ. "εσύ θα τρυπιέσαι κάθε λίγο και λιγάκι και εμείς θα  περνάμε στο ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού τους νέους εμβολιασμούς σου  ως νέα δεδομένα ;" 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 

Κανένα πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν πρόκειται να είναι ασφαλές την στιγμή που οι μεταλλάξεις ήδη πολλαπλασιάζονται εκθετικά.

Άνοιξαν μια παγίδα και εισήλθαν σε ένα φαύλο κύκλο.

Το 2015 ένας άγιος πατέρας μας είπε: 

" πονάω παιδί μου πως η ανθρωπότητα θα ταξιδέψει σε λίγο μέσα στην καρδιά του σκότους;" 

Σήμερα τον κατανοούμε απόλυτα.

Αυτοί που θέλουν να φτιάξουν νέες ψηφιακές Σπιναλόγκες κινδυνεύουν να μπουν σε πραγματικές.  

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας