Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Φώναζε ο δαίμονας πριν τα ΑΓΙΑ ΦΩΤΑ "φέτος τα νερά είναι δικά μου"






ΦΩΤΟ https://iaitoloakarnania.gr/

Στο ιστορικό, άγιο και μαρτυρικό Μεσολόγγι που το περικυκλώνουν τόσα νέρα ( ουσιαστικά πλέει μέσα σε αυτά) συνέβη το εξής γεγονός που μας μεταφέρθηκε προς ΔΟΞΑ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

Ένας αξιολύπητος συνάνθρωπος μας , μια δυσκολεμένη ψυχούλα κατέφυγε στο Πετραχήλι του Ιερέα τις  γιορτινές ημέρες που ήταν βάσει της ΚΥΑ ανοιχτοί οι Ιεροί Ναοί  για να του διαβάσει τις ευχές που έχει η εκκλησία μας για τον εξορκισμό.

Τα παρακάτω , όπως μας μεταφέρθηκαν:  

" Στο Μεσολόγγι τα Χριστούγεννα ένας ιερέας έκανε εξορκισμό σε μια ψυχή, ο δαίμονας από μέσα φώναζε: τραγοπαπες ότι και να κάνετε φέτος τα νερά είναι δικά μου ακούτε δικά μουυυυυυ ---"

 ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ "ΑΓΓΕΛΟΙ" ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΧΩΣ ΑΓΙΑΣΜΟ - ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΉ ΚΑΙ ΠΟΝΟ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΒΙΏΝΟΥΜΕ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. 

ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ - ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ - ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ( και όπως φαίνεται ο τελευταίος μιλάει και χαίρεται, για λίγο όμως ακόμα , ουσιαστικά αποκαλύπτεται. ) 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας