Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΒΟΜΒΑ - Η ΡΩΣΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ " μαιμού" S-400

 


 ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ  ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΑ S-400 ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑ 

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΝΟΎΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΆ ΜΕΤΩΠΑ - Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Ρωσικά ΜΜΕ: Στην Τουρκία δεν πωλήθηκαν τα γνήσια συγκροτήματα S-400

( από το https://www.echedoros-a.gr/2021/01/s-400_30.html#more)

" Τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας S-400 που πωλήθηκαν στην Τουρκία αποδείχθηκαν ότι δεν είναι γνήσια, σημειώνει ρωσικό δημοσίευμα.

Τα συγκροτήματα «S-400 Triumph» που τέθηκαν σε λειτουργία στην Τουρκία είναι αποδεδειγμένο ότι πρόκειται για εντελώς διαφορετικά, σε σύγκριση με τα συστήματα που λειτουργούν με τον ρωσικό στρατό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η εφημερίδα «Μοσκόβσκι Κομσομόλετς», τα Triumph που πωλήθηκαν στην Τουρκία χρησιμοποιούν διαφορετικό εξοπλισμό και τεχνοτροπία ανίχνευσης και εμπλοκής στόχων, και με ανοιχτή παρέμβαση στα συστήματα αυτών των ρωσικών όπλων,  έτσι ώστε να είναι απίθανη η απόκτηση οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τα ρωσικά όπλα.

Ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Αλεξέι Βαλιουζένιτς, σε συνέντευξή του στην ««Moskovskiy komsomolets»», τόνισε ότι τα συστήματα αεροπορικής άμυνας S-400 που λειτουργούν στην Άγκυρα απέχουν πολύ από τα καλύτερα και είναι πολύ διαφορετικά από τα συστήματα αεροπορικής άμυνας που βρίσκονται στην κατοχή του ρωσικού στρατού.

«Όταν εξάγονται σύγχρονα όπλα, λαμβάνουμε πάντα υπόψη την πιθανότητα να πέσουν στα χέρια ενός πιθανού εχθρού. Κανείς δεν πουλάει τα καλύτερα.

» Για παράδειγμα, τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 που παραδόθηκαν στην Τουρκία, τα οποία στη λειτουργικότητά τους είναι κατώτερα από αυτά που καλύπτουν τον εναέριο χώρο μας», είπε ο ειδικός στη συνέντευξη του στη ρωσική εφημερίδα."  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

The Hellenic Information Team - https://www.echedoros-a.gr