Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ο τούρκος δεν θέλει διερευνητικές, αλλά πάτημα για να πατήσει τα Ελληνικά νησιά.

 


ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ  ΠΩΣ ΑΝΤΕXΕΤΑΙ  ΤΌΣΗ ΟΡΓΗ ΠΟΥ  EINAI ETOIMH NΑ ΞΕΣΠΆΣΕΙ  ;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΡΌΕΔΡΟ ΡΑΜΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝΕ - ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΓΥΜΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ 


https://youtu.be/vxtKH289PBU

 " Σύμφωνα με πληροφορίες η γνησιότητα του βίντεο επιβεβαιώθηκε και το ΓΕΣ, αφού «ξύπνησε» από τα δημοσιεύματα του pronews.gr και του defencenet.gr διέταξε ΕΔΕ για τον εντοπισμό των βαθμοφόρων «μαυροσκούφηδων» (!) Αλβανών.

Από τις φωτό διακρίνονται άρματα μάχης M48A5 και προφανώς πρόκειται για νησιωτική Επιλαρχία, αφού τα συγκεκριμένα άρματα υπηρετούν πλέον μόνο στα νησιά. Αυτοί θα υπερασπίσουν τα ελληνικά νησιά, σύμφωνα με το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ...

Ένα βίντεο σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όπου δύο Αλβανοί ελληνικής υπηκοότητας που υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό ως βαθμοφόροι δίνουν παραγγέλματα-καψώνια σε Έλληνες στρατιώτες και τους βάζουν να φωνάζουν ονόματα διάσημων Αλβανών, ενώ βιντεοσκοπούν την πράξη τους. 

Να σημειώσουμε ότι αυτό γίνεται στην αναφορά μονάδας! 

Συγκεκριμένα το βίντεο με τον τίτλο «Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες»,  κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποτελεί καταγραφή ενός βίντεο δημοσιευμένου στο Instagram, όπου μάλιστα φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των δημιουργών του." 

ΠΗΓΗ https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/prosopiko/954158_vinteo-sok-alvanoi-dinoyn-paraggelmata-se-ellines-stratiotes-toys

ΠΑΤΕ ΣΕ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ  ΗΔΗ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ - ΑΛΒΑΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ( μόλις εχθές το επισημάναμε) 

άραγε πόση οργή  αντέχεται σε όλα αυτά που σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται στις μέρες μας ;

Ο Ελληνικός στρατός πονάει και συμπονάει μαζί με την κοινωνία με όσα γίνονται και φαίνεται ότι όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία σε κρίσιμες γεωπολιτικές συγκυρίες. 

Αυτό που έρχεται δεν θα μοιάζει με καταιγίδα, αλλά με τυφώνα εξ ανατολών.

ο τούρκος δεν θέλει διερευνητικές, αλλά πάτημα για να πατήσει τα Ελληνικά νησιά   

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας