Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Φοβάται ο Πούτιν τις προφητείες;

 



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

“Δεν κάνουμε διερευνητικές αλλά διαβουλεύσεις” μας λέει ο Τσαβούσογλου - ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΑΙΓΑΙΟ; ΝΗΣΙΑ( αποστρατικοποίηση ) μη γένοιτο ;

“Δεν κάνουμε διερευνητικές, αλλά διαβουλεύσεις”, δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Η διαφορά δεν είναι ασήμαντη. Ο κ.Τσαβούσογλου θέλει να στείλει το μήνυμα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγμάτευση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Ο κ.Τσαβούσογλου στη προσπάθεια να εξασφαλίσει η Τουρκία “πιστοποιητικό καλής διαγωγής” έναντι των Ευρωπαίων και των Αμερικανών, έκανε λόγο για πιθανές συναντήσεις του ίδιου με τον Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια ή ακόμη και για συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν. Γιο να γίνουν αυτές οι συναντήσεις βεβαίως, έθεσε έναν όρο: να σταματήσει η Ελλάδα τις προβοκάτσιες και τι προκλήσεις , όπως είπε! Ποιες προβοκάτσιες και ποιες προκλήσεις;" 

ΠΗΓΗ https://www.militaire.gr/quot-den-kanoyme-diereynetikes-alla-diavoyleyseis-quot-mas-leei-o-tsavoysogloy/

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ 

ΤΩΡΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΣΦΑΙΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΗΠΩΣ ΠΙΑΣΕΙ ΛΑΓΟΥΣ.

ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ.

Χθες ο πρόεδρος Πούτιν σε συνέντευξη λόγω του Νταβός δήλωσε: 

" δεν βλέπω να υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με τις ΗΠΑ, αλλά αν δεν λύσουμε  τις περιφερειακές συγκρούσεις ανά τον κόσμο αυτές μπορούν να μας οδηγήσουν σε παγκόσμια σύρραξη" 

ΦΥΣΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΑΙΓΑΙΟ- ΑΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ και ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Ο πρόεδρος Πούτιν γνωρίζει πολύ καλά τις Προφητείες και προσπαθεί να τις αποφύγει συνάπτοντας συμφωνίες με την Τουρκία.

Αλλά ο λύκος δεν αλλάζει τρίχωμα και επιμένει.

Τελευταίο κατόρθωμα της τουρκίας είναι οι διαβουλεύσεις που ξεκίνησε με την Ουκρανία, ώστε να έλθει σε μεγάλες στρατηγικές συμφωνίες με αυτήν.

Το έμαθε ο Πούτιν και τηλεφώνησε στον Ερτνογάν

Τα υπόλοιπα τα μαθαίνουμε από την κ. Ζαχάροβα.

" Η Μόσχα ευελπιστεί ότι η στρατιωτικό-τεχνική συνεργασία μεταξύ Κιέβου και Άγκυρας δεν θα επηρεάσει αρνητικά την κατάσταση στο Ντονμπάς (Ανατολική Ουκρανία), δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, σχολιάζοντας τη συμφωνία Ουκρανίας και Τουρκίας για την παραγωγή κορβετών και μη επανδρωμένων μαχητικών αεροσκαφών για τον ουκρανικό στρατό." 

ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ  ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ- ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ - ΚΑΘΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , ΤΗΝ ΦΙΛΗΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας