Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

η ΑΜΕΡΙΚΗ έχει δυο Ηφαίστεια, ένα πραγματικό στο Γέλοουστοουν και ένα "άλλο" στην Ουάσιγκτον.

 


ΦΩΤΟ από  
https://www.pronews.Το «βαλιτσάκι» ή η «μπάλα» όπως το αποκαλούν το οποίο μεταφέρει πάντα στρατιωτικός και ακολουθεί  τον Αμερικανό πρόεδρο όπου βρίσκεται. Σε αυτό περιέχονται όλοι οι κωδικοί για χρήση των πυρηνικών όπλων από τον αέρα, την ξηρά ή υποθαλάσσια.

Αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας προμηνύουν αναταράξεις , φωτιές και γεγονότα που τρέχει σαν λάβα.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Να τα πάρουμε με την σειρά.

Το ηφαίστειο στο Εθνικό Πάρκο Γέλοουστοουν 

" Αν το ηφαίστειο στο Εθνικό Πάρκο Γέλοουστοουν εκρήγνυτο, η στάχτη από την έκρηξη θα εξαπλωνόταν χιλιάδες μίλια μέσα στις ΗΠΑ, προκαλώντας φθορές σε κτίρια, καταστρέφοντας σοδειές και κλείνοντας εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Ποιες είναι όμως οι πιθανότητες να συμβεί;

Οι πιθανότητες είναι αρκετά χαμηλές. Το «υπερηφαίστειο» του Γέλοουστοουν, το οποίο είναι χιλιάδες φορές πιο δυνατό από ένα συνηθισμένο ηφαίστειο έχει εκραγεί μόλις τρεις φορές. Η πρώτη έγινε πριν από 2,1 εκατομμύρια χρόνια, η δεύτερη πριν από 1,3 εκατομμύρια χρόνια και η τελευταία πριν από 664 χιλιάδες χρόνια." https://travelestate.gr/12083/sweethome/night-vision/ti-tha-ginotan-an-ekrignyto-to-ifaisteio-toy-gelooystooyn/

ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ.


Το "άλλο το ηφαίστειο" στην Ουάσιγκτον 

 "Ο William Perry, πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ επί προεδρίας Bill Clinton μεταξύ 1994 και 1997 κάλεσε τον εκλεγμένο πρόεδρο Joe Biden να προχωρήσει τάχιστα σε αναθεώρηση της διαδικασίας για τα πυρηνικά που δίνει στον εκάστοτε Αμερικανό πρόεδρο τον απόλυτο έλεγχο σε περίπτωση χρήσης τους αποκαλώντας τη διαδικασία αυτή «απαρχαιωμένη, μη αναγκαία και εξαιρετικά επικίνδυνη».

«Με το που θα αναλάβει τα καθήκοντά του και μαζί με αυτά την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων ο Biden πρέπει να ανακοινώσει ότι θα αλλάξει το σύστημα και θα μοιράζεται αυτή την ευθύνη με μια ομάδα του Κογκρέσου», δήλωσε ο Perry.

Ο ίδιος πρόσθεσε, σε άρθρο του στο περιοδικό Politico ότι ο νέος πρόεδρος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται οι ΗΠΑ να ξεκινήσουν ποτέ ένα πυρηνικό και ότι αν το πράξουν θα το πράξουν μόνο ως αντίποινα."https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/952648_den-empisteyontai-ton-mpainten-gia-pyrinika-theloyn-na-toy

ΟΛΑ ΒΡΑΖΟΥΝ στην Ουάσιγκτον 

Ν.Τραμπ για αποκλεισμό του από social media: «Η αλητεία που διέπραξαν σε βάρος μας θα τους γυρίσει μπούμερανγκ» https://www.mainlynews.gr/diethnis-politiki/

Αδελφοί πολλοί άγιοι πατέρες στις μέρες μας , όπως και φυσικά στο παρελθόν άγιοι της εκκλησίας μας μίλησαν για την Αμερική.

Όμως πριν τα γνωστά γεγονότα που έγιναν πρόσφατα στο Καπιτώλιο μας επέστησαν την προσοχή για επικείμενες δραματικές εξελίξεις εκεί.

Επειδή στις ΗΠΑ ζούνε πολλοί αναγκέμενοι συνάνθρωποι μας οι πατέρες συστήνουν λίγο από την προσεύχη μας να την κάνουμε για αυτήν την ήπειρο, που σε λίγο θα γίνει η γηραιότερη  ήπειρος σε σχέση με την γηραία την Ευρώπη, καθότι η  ρομφαία του πνευματικού νόμου  επικρεμάται πάνω από αυτήν.  

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας