Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Γιατί η τουρκική ακτοφυλακή την ώρα που βοηθάει άνδρες αφρικανικών χωρών να επιβιβαστούν σε λέμβο με προορισμό τα Ελληνικά νησιά φοράει ολόσωμη στολή προστασίας για Covid-19;


Εικόνες –φώτο που αποδέσμευσε η τουρκική ακτοφυλακή και εμφανίζονται στην πρωινή  εκπομπή
στο τηλεοπτικό χρονικό σημείο  του 01: 37:  27 της εκπομπής και την στιγμή που δίνει συνέντευξη ο ανταποκριτής Μανώλης Κωστίδης , εμφανίζεται σε φώτο  ένας άνδρας με ολόσωμη στολή προστασίας Covid -19 ( με προστασία κεφαλής , ειδικά γυαλιά και χειρουργικά γάντια) να καθοδηγεί πως θα καθίσουν στην λέμβο άνδρες κυρίως αφρικανικών χωρών που σε λίγο θα αποβιβαστούν στις απέναντι ακτές των Ελληνικών νησιών.
Φαίνεται ότι ο Ερτνογάν , η παρέα του και οι δουλέμποροι φοβούνται να μην κολλήσουν, αλλά δεν τους ενδιαφέρει αν αυτοί οι αλλοδαποί  βρεθούν στα Ελληνικά νησιά και κυκλοφορήσουν μετά ανάμεσα στο γηγενή πληθυσμό;
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι η υβριδική επιχείρηση που εξαπέλυσαν οι τούρκοι εναντίων μας  μπορεί να λέγεται « πανδημία επί των κυμάτων»
Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ μας αυτές τις μέρες ταυτίζονται σε ολάκερη την συνοριογραμμή  από Έβρο μέχρι Κρήτη.
Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα.
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉΣ ΣΑΙΖΟΝ;
Θα μας κλείσετε πάλι μέσα για να κάνετε καλύτερα τις μεταφορές σας από την νησιωτική χώρα στην Ενδοχώρα;
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ;
ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ;
Ευτυχώς αυτές τις δύσκολες στιγμές μας προστατεύουν οι άγιοι μας ,διότι διαφορετικά πηγαίναμε χαμένοι σαν το σκυλί στο αμπέλι. Αυτό επιδιώκουν οι κάθε λογής αντίχριστοι που νέμονται μέσα και έξω την Ελλάδα μας. Όμως πλησιάζει δραματικά το φινάλε της πτώσης τους από τις καρέκλες.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας