Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

1821= 1+8+2+1=12 ναυτικά μίλια!!! Όλα το ομολογούν!-Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ


Δεν είναι παιχνίδι αριθμών , είναι το τέλος ενός ιστορικού κύκλου , είναι το τέλος του παιδαγωγικού κανόνα μας , είναι το τέλος και η ΑΡΧΗ.
Αδελφοί η βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ θα είναι το προοίμιο της βεβήλωσης του ΑΙΓΑΙΟΥ ..
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Γνωρίζουμε ότι αυτά ετοίμαζε να τα κάνει ο Ερντογάν  από το καλοκαίρι του 2016, αλλά του έλαχε το πραξικόπημα.  Έκτοτε η  συμπόρευση του με την Ρωσία απέτρεψε και τα δύο αυτά γεγονότα.
Τώρα η αλεπού έκανε διπλή αναστροφή και ταυτίστηκε με τις δυτικές επιλογές εναντίον της Ρωσίας.
Η παράταση του ουρανού λαμβάνει τέλος , όχι μόνο για τον σουλτάνο αλλά και για εμάς εδώ είτε πολιτικούς , είτε ψηφοφόρους που εκλέγουν με γνώμονα όχι φυσικά τα μεγάλα ανοικτά εθνικά θέματα μας αλλά………
Ας πάμε στην ΠΟΛΗ την Πόλη των Πόλεων …
Το στόμα του Ερντογάν τις προάλλες λάλησε αλήθειες απευθυνόμενος σε εμάς τους Ρωμιούς.
« βρε ποιος σας δίνει το δικαίωμα να μας ελέγχεται τι θα κάνουμε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, εσείς κυβερνάτε ή εμείς;»
ΕΛΑ ΝΤΕ;   
Οι τουρίστες όταν επισκέπτονται την ΠΟΛΗ , το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να ξεναγηθούν μέσα στην μεγαλοπρέπεια  του χώρου της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.
Φέτος οι τουρίστες στην ΠΟΛΗ θα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Έτσι ο Ερντογάν ζύγισε και  δίνει εντολή μέσω των υπερεξουσιών που έχει να προγραμματιστεί η μετατροπή της σε τζαμί μιας και τα τουριστικά έσοδα βυθίζονται στο ναδίρ.
Χρησιμοποιεί ξεδιάντροπα το Θέμα της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ για εσωτερική κατανάλωση εν όψει φοβερών πιέσεων που θα δεχτεί το επόμενο διάστημα.
Όσα χρήματα και να του ρίξουν με αλεξίπτωτο τίποτε δεν σώζει την τουρκική οικονομία.
Οι τούρκοι αποφάσισαν να πάρουν ¨ κόλλυβα -ευλογίες¨ από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να τα φέρουν στα ΕΞΑΜΙΛΙΑ και γενικότερα στα παιχνίδια με τα 12 ναυτικά μίλια ,γιατί εκεί σίγουρα θα τα χρειαστούν για να τα έχουν στο ζωνάρι τους και λόγω των ρωσικών προθέσεων εναντίων τους που μέρα με την ημέρα γίνονται δυσμενέστατες .
Είναι τόσο επίκαιρο!!!
Η απόδοση του κοχλιοειδούς κειμένου -ιδιόχειρο του π. Παϊσίου- σε καρτ ποσταλ από την Αγια Σοφιά όταν την επισκέφτηκε προσωπικά:
« Αγαπητέ μου αδελφέ Ιωάννη, Εύχομαι ο Θεός να δώση γρήγορα να έλθη η Χάση του τουρκικού φεγγαργιού .Αμήν.
Του Αγίου Δημητρίου κλείνω δύο χρόνια που προσευχήθηκα Στην Αγία Σοφιά μας, και είπα τα παράπονα μου στον Καλόν Θεόν.
Με κατάλαβε ο τούρκος φύλακας πού προσευχὀμουν και με έδιωχνε έξω κλπ και πρόσθεσα και άλλα παράπονα Στον Θεόν.
Πιστεύω δεν θα την αφήση την Αγία Σοφιά μας στα χέρια των βρώμικων τούρκων.
Είναι ένας Λαός σαν τους γύφτους βρόμικος και φοβιτσιάρικος.
τώρα δεν έχουν ιδανικά, διότι πριν πιστεύανε στον Μωάμεθ, αργότερα στον Κεμάλ.
Τώρα ούτε στο Μωάμεθ πιστεύουν (γιατί μορφόθικαν κάπως , και ίδαν ότι ήτο ένας αγύρτης ο Μωάμεθ) ούτε και στον Κεμάλ πιστεύουν, αλλά στην σαρκολατρία.
Ενώ εμείς πιστεύουμε Στον Χριστό. ο οποίος έχει συνέχια την Θεϊκή Του Αξία. και ο Ελληνικός Λαός έχει πάντα ιδανικά. Και τον Χριστό και την Παναγία μαζί του. Με αγάπη Χριστού Μοναχός Παΐσιος¨ Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος 1, Σελ : 297

1821= 1+8+2+1=12 ναυτικά μίλια!!!  Όλα το ομολογούν!-Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
ΣΤΩΜΕΝ καλώς – δεν έχουμε χρόνο παράτασης , μόνο χρόνο μετάνοιας.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας