Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Κρατήστε το μυαλό για να μην μας φύγει , με όλα αυτά που συμβαίνουν, βάλτε τους αγίους πατέρες μπροστά.


Κυκλοφορούν φήμες για μεγάλο επερχόμενο σεισμό, λέγονται σοκαριστικά πράγματα που εξουθενώνουν το πνευματικό ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου. Τα ακούμε , τα διαβάζουμε και δεν χρειάζονται να τα λέμε.
Και αν γίνει κανένας σεισμός , την στιγμή που όλα βράζουν από κάτω μας , ακόμα και τα υποθαλάσσια ηφαίστεια του ΑΙΓΑΙΟΥ « βράζουν» , τι έγινε ; που η Αγάπη και η Άφατος Φιλανθρωπία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ;  Μήπως μαζί με το σκοτεινιασμένο κοινωνικό περίγυρο  μας ΤΗΝ  ξεχνάμε;
Η Οικονομία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ δεν καταστρέφει ολοκληρωτικά, αλλά παιδαγωγεί και βγάζει μεγάλα καλά.
Όσοι στην Αθήνα έζησαν το σεισμό τον Ιούλιο του 2019 και όσοι κατάλαβαν , κατανόησαν τι σημαίνει ΑΓΑΠΗ και άνωθεν ΕΛΕΟΣ.
Οι  αμαρτίες  και οι διαστροφές της εποχής μας είναι τόσο μεγάλες και ποικίλες που η ψυχοβλάβη δεν μπορεί πλέον να ελεγχθεί.
Τράνταγμα μπορεί να γίνει μεγάλο στην Μεσόγειο , ήδη το λένε  οι σεισμολόγοι, αλλά και τα καθημερινά σεισμικά δεδομένα στις πλάκες νότια της Κρήτης( Αφρικανική πλάκα)  και στο ρήγμα της Αδριατικής( Ιόνιο)  είναι πλούσια σε σεισμικές δονήσεις, λες και εκεί που ετοιμάζονται να φέρουν οι τούρκοι τα τρυπάνια τους  τα νερά και ο βυθός υποκάτω αυτών να αντιδρά , αφού δεν αντιδρούν αποτελεσματικά οι σημερινοί Έλληνες.
Κάπου το 1989 μεταφέραμε οδικώς έναν άγιο άνθρωπο ( κοιμήθηκε πριν χρόνους ) , τον μεταφέραμε στο μοναστηράκι του έξω από την Αθήνα .Σε κάποιο φανάρι που μας έπιασε, άνοιξε η « ώρα του Ουρανού»  και ο άγιος αυτός  ξεκίνησε να μας λέει πράγματα δίχως να υπήρχε προηγούμενη αφορμή ( τα λέμε και αξιολογήστε τα).
-         « Η γενιά σου πριν δει τα μεγάλα γεγονότα που μας προείπαν οι άγιοι της εκκλησίας μας, θα φοβηθεί από φήμες που θα περιγράφουν αυτά τα γεγονότα.
-         Ένα μυαλό πρέπει να είναι άγιο για να διακρίνει και να μπορεί να περιγράψει αυτά που είναι το ΘΕΛΗΜΑ του ΘΕΟΥ να γίνουν.
-         Η φαντασία είναι φωτιά που τα καίει όλα και ο φόβος είναι η χειρότερη αρρώστια.
-         Η ιστορία της Ελλάδος είναι γεμάτη με μπόρες – μπόρες, αλλά οι τυφώνες γίνονται πέρα από τον Ατλαντικό και οι παγωνιές είναι για την Βόρειο Ευρώπη.
-         Και ο τούρκος θα έρθει γιατί πρέπει να φύγει εκτός της ανθρώπινης ιστορίας και ξεφτισμένοι πολιτικοί θα κάνουν τις ζωές μας δύσκολες και σεισμοί και καταποντισμοί θα γίνουν, αλλά τίποτε δεν πρέπει να μας πτοεί διότι  όλα αυτά γίνονται μόνο αν ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θέλει να βγάλει κάτι καλό .
-         Ότι και να ακούσεις μην φοβηθείς σε τίποτε για να μπορέσεις με ψυχραιμία να  ζήσεις τα άσχημα.
-         Η Ελλάδα είναι  μικρογραφία στα έσχατα γιατί την αγαπάει η ΠΑΝΑΓΙΑ μας, όπως την αγαπάει σαν ΜΗΤΕΡΑ του ΘΕΟΥ η ΕΛΛΑΔΑ.
-          Τα έσχατα είναι για  αυτούς που αδίκησαν το πλάσμα του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.
-         Στους σεισμούς που έρχονται στον κόσμο  οι πέτρες και τα λιθάρια θα μιλούν από μόνα τους και θα λένε ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
-         Κρατήστε το μυαλό για να μην μας φύγει , με όλα αυτά που συμβαίνουν, βάλτε τους αγίους πατέρες μπροστά
Σε άλλη απρόσμενη συζήτηση αυτός ο άγιος μας είπε ότι « καλοκαίρι θα είναι όταν μας προκαλέσει άσχημα ο τούρκος , μεγάλοι σεισμοί και καταποντισμοί θα γίνονται στον πλανήτη, όταν οι  μεγάλοι στρατοί θα ετοιμάζονται να κτυπηθούν στην ΠΟΛΗ. Τότε την Ελλάδα θα την χαρακτηρίζουν φίλοι και εχθροί της ΤΥΧΕΡΗ, αλλά δεν θα ξέρουν για ποιο λόγο έχει αυτή την ΕΥΝΟΙΑ»
Αυτά μας είπε , αυτά σας λέμε, ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ.
Κάποια στιγμή και ήδη συμβαίνει , τις περιώνυμες προφητείες δεν θα τις διαβάζουμε ή θα τις συγκρίνουμε στο ποια μας « κάθετε καλύτερα», αλλά θα τις ζούμε και τότε μαζί με την μετάνοια που θα γίνεται εξ ανάγκης, θα πρέπει να διαχειριστούμε και την επιβίωση μας.
Προς το παρόν δεν πρέπει να προσθέτουμε από άκριτη φημολογία σοκ στο σοκ.
Όλα  παίρνουν σειρά γιατί έτσι τα βάζει η ΑΓΑΠΗ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας