Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

2020 το έτος με τα πλέον έκτακτα γεγονότα. Σήμερα θρηνούμε για την ΠΑΝΑΓΙΑ την ΒΑΡΝΑΚΟΒΑ ( ολοσχερή καταστροφή της Θαυματουργού Εικόνος) και την Μεγ. Παρασκευή ο Εσταυρωμένος και ο Επιτάφιος μάτωνε για εμάς, στις κλειστές εκκλησίες για τους πιστούς.


 Ήταν 17 Απριλίου του 2020 ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής και ούτε μας άφηναν να ακούσουμε τον πένθιμο ήχο της καμπάνας, ότι ο ΑΓΙΟΣ  ΘΕΟΣ Σταυρώθηκε για εμάς τους αμαρτωλούς.
Γράφαμε  
Δεν μάτωσε μόνο ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ στον ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ του Γηροκομείου Αθηνών, μάτωσε και το Πανακήρατο Σώμα του ΧΡΙΣΤΟΥ στον ΕΠΙΤΑΦΙΟ. Μάτωσε και η Ελλάδα τέτοιες άγιες μέρες. ( φώτο)
Η συγκλονιστική αιμορραγία του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ,  όπως την αντικρύσαμε  όλοι μας σε βίντεο και φώτο που μαρτύρησαν το γεγονός 

Τούτο το ΘΑΥΜΑΣΤΟ συνεχίζεται  με ρανίδες αίματος που σχηματίστηκαν   στον Πανακήρατο σώμα του ΧΡΙΣΤΟΥ στον  ΕΠΙΤΑΦΙΟ μέσα στον ίδιο ναό.
Ας δούμε, ας αξιολογήσουμε ο καθείς ελεύθερα και ανάλογα αυτό που θα ακουμπήσει στις καρδιές μας, ας πέσουμε στα γόνατα γιατί δεν έχουμε τίποτε άλλο να κάνουμε.
Τώρα που μείναμε  ανυπεράσπιστοι , έρχεται ο αληθινός Βοσκός να μας ποιμάνει με τον δικό του τρόπο.
Όλα αυτά  στην αληθινή πνευματική τους   διάσταση  δεν προαιωνίζουν τίποτε καλό. ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί

Πληροφορίες κατά τον ίδιο τρόπο αναφέρουν,  ότι μάτωσε και το ΑΓΙΟΝ ΜΑΝΔΗΛΙΟΝ στο ίδιο Ιερό Ναό καθώς και η εικόνα της ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ της Φαρμακολυτρίας που βρίσκεται εντός αυτού. Ουσιαστικά φαίνεται να μάτωσε όλος ο ιστορικός αυτός  Ναός , φαίνεται να μάτωσε η Ελλάδα με τα επιγενόμενα μετά την ΣΤΑΥΡΩΣΗ και την ΤΑΦΗ του ΚΥΡΙΟΥ μας Ιησού Χριστού.


Όπως και να το κάνουμε όλα αυτά τα συμβαίνοντα τέτοιες άγιες μέρες και υπό αυτές τις συνθήκες δεν μας προβληματίζουν απλώς, αλλά μας ανατριχιάζουν, γιατί σε γενικές γραμμές μέσω των αγίων πατέρων μας γνωρίζουμε που πάει η ανθρωπότητα.

Ο ΑΝΑΣΤΑΣ σε λίγο ΚΥΡΙΟΣ να κάνει ΈΛΕΟΣ

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ προσθέτουμε το σχόλιο μιας ανώνυμης ψυχής για τα φρικιαστικά δρώμενα των ημερών μας.

17 Απριλίου 2020 - 9:36 μ.μ. σχόλιο
« Πιστεύω ότι όπως το 33 μ.χ. που ο Κύριος ταπεινώθηκε, μαστιγώθηκε και μάτωσε για μας ολομόναχος για να μας αναστήσει έτσι και τώρα εξαγόραζει για άλλη μια φορά τις αμαρτίες μας. Δεν είναι τυχαίο ότι συνέβη στην Ελλάδα και μάλιστα στην Πρωτεύουσα. Θαρσείται έρχεται η Ανάσταση της Ελλάδας και του Έθνους. Ότι και να συμβεί μη τρομάξουμε, αλλά να νιώθουμε ευλογημένοι που είμαστε η γενιά που θα ζήσει θαυμαστά πράγματα και που με μια απλή ομολογία θα κερδίσουμε τον Παράδεισο. Δόξα τω Θεώ!!!»
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας