Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

ΤΩΡΑ γιατί οι Ρώσοι ετοιμάζονται με μεγάλους ρυθμούς, το γνωρίζουν μόνο οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. ( βίντεο)


Μας αρέσει δεν μας αρέσει, μόνο στα ρωσικά συμφέροντα μπορούμε να υπολογίζουμε και στην μεγάλη κόντρα που ξέσπασε στο παρασκήνιο μεταξύ τουρκίας και Ρωσίας.
Πριν τα βρει το καλοκαίρι του 2016 ο σουλτάνος με τον Πούτιν, καθότι τον πρώτο τον είχαν φοβίσει οι δυτικοί σύμμαχοι του με το τουρκικό πραξικόπημα λίγες μέρες πριν , ο Ερντογάν αν ανακαλέσετε στη μνήμη την επικαιρότητα εκείνου του χρονικού διαστήματος ήταν έτοιμος να μετατρέψει την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ σε τζαμί.
Η υπογραφή της λυκοφιλίας τουρκίας – Ρωσίας ανέστειλε αυτήν την απόφαση του.
Τώρα όμως που η τουρκική αλεπού  πηδάει και κάνει εξυπνάδες, τα ξαναβρήκε με τους δυτικούς και τα χάλασε με τους Ρώσους. Μόλις έγινε αυτό, αμέσως το μάτι του τούρκου καρφώθηκε στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και επαναλαμβάνει τις ίδιες απειλές.
Ο λαός λέει « μια του κλέφτη , δυο του κλέφτη …»
Σήμερα οι τούρκοι ανήμερα του τριημέρου του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ προχώρησαν σε μια ¨εξυπνάδα¨
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
« Τούρκοι χάκερ «έριξαν» την ιστοσελίδα του δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης.» και φήμες λένε ότι έγγραψαν συνιστώντας μας να γνωρίσουμε που φτάνουν τα όρια της Ελλάδος.
Άραγε αυτοί γνωρίζουν που φτάνουν τα όρια της τουρκίας μετά το ΣΑΡΩΜΑ της;
Άγιοι Πατέρες και προφητείες, καθώς γέροντες και γερόντισσες εν ζωή ομιλούν για ΣΑΡΩΜΑ της τουρκίας μέσα σε λίγες βδομάδες, μόλις οι Ρώσοι με οργή κατέλθουν στις θερμές θάλασσες της Μεσογείου και μέσω Καυκάσου και Κασπίας θάλασσας στην Μέση Ανατολή, όπου διαθέτουν ήδη στρατιωτικές βάσεις βλ Συρία.
Το γνωρίζουν αυτό οι Ρώσοι και ετοιμάζονται για αυτή την βιαία κάθοδο.
Πως θα κάνουν το σάρωμα στην ηπειρωτική τουρκία και άραγε που θα φτάσουν τα όρια της χώρας αυτής;
« Μέχρι και 800 τεθωρακισμένα οχήματα διαφόρων τύπων αναμένεται να παραδοθούν στις Χερσαίες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας εντός του έτους, αναφέρεται σε δημοσίευμα του ρωσικού υπουργείου Αμύνης στις 4 Μαΐου.
Το δημοσίευμα αναφέρει την παράδοση άνω των 460 τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού BTR-82A και βελτιωμένου τύπου BTR-82AM 8×8 που θα παραδοθούν από τους κατασκευαστές. Επιπλέον αυτών, πάνω από 100 οχήματα μάχης ΒΜΡ-3 θα προστεθούν στη δύναμη του Στρατού.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται και βαρύτερα οχήματα, 120 βελτιωμένα άρματα μάχης T-72B3M, 35 αυτοκινούμενα πυροβόλα 2S19M2 Msta-SM και 30 Πολλαπλοί Εκτοξευτές Πυραύλων της οικογένειας ‘Tornado’.»  Με πληροφορίες από: RT / Janes https://www.onalert.gr/kosmos/se-katastasi-machis-ta-rosika-thiria-ligo-prin-ti-megali-enischysi-vid/386568/

Με την αρθρογραφία μας επισημαίναμε από το 2016, ότι η λυκοφιλία τουρκίας- Ρωσίας έχει ημερομηνία λήξης.
Και σήμερα οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ήρθαν στα ίσια τους ( απλώς πήρανε τα πράγματα μια παράταση και τον λόγο τον γνωρίζει μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ)
Το ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΝ φυγείν αδύνατον λέγαμε και λέμε, άσχετα αν οι γέλωτες από τους νεοποχίτες των ημερών πήγαιναν σύννεφο.
Σήμερα να ετοιμαζόμαστε και για τα δικά μας, που θα είναι δύσκολα στην αρχή, μέχρι να ισιώσουμε (δηλ. να ευθυγραμμιστούμε με τις παρακαταθήκες των προγόνων μας)
Σε αυτά που έρχονται χρειαζόμαστε τα γνωστά δηλ. Εθνικό φρόνημα, ενότητα, ομοψυχία, αλλά όχι ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑ.
Η πεφιλημμένη πατρίδα μας δοκιμάστηκε πολύ άσχημα αυτά τα χρόνια από διάφορους σωτήρες , δεν χρειαζόμαστε άλλους, γιατί επείγον είναι να γίνουμε όλοι μας σωτήρες αυτού του Έθνους, όλοι μας απαραιτήτως.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας