Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Τα νησιά και τα μάτια μας.



Αν μέχρι σήμερα δεν καταλάβαμε τι γίνεται, τότε θα μείνουμε μετεξεταστέοι στην Ελληνική ιστορία και θα ξαναδώσουμε εξετάσεις και μάλιστα δύσκολες.
Ο τούρκος δεν θα έρθει μόνο για σεισμικές έρευνες κοντά στα Ελληνικά χωρικά ύδατα  , όπως διαφημίζουν τα ΜΜΕ ( τόσα χρόνια  δεν καταλάβαιναν τίποτε) , αυτός θέλει διακαώς νησιωτική γη για να καθορίσει την ΑΟΖ κατά τα γούστα του.
Προσπαθούν να μας σερβίρουν την προφητεία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ με την δική τους εκδοχή, αλλά η πλεονεξία του τούρκου απεργάζεται Κυπριακή τραγωδία Ν2.
Ουσιαστικά τα τελευταία 24ωρα η κόντρα Ρωσίας και ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου συμπεριλαμβανομένης και της Λιβύης δομεί σκηνικό σύγκρουσης.
«Σε μια νέα επιθετικού τύπου κίνηση με σαφή μηνύματα για την Ελλάδα, προχώρησε η Τουρκία.
Όπως ανέφερε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας οι ναυτικές του δυνάμεις πραγματοποίησαν άσκηση μεγάλης κλίμακας στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο πραγματοποιώντας αποβατικού τύπου ασκήσεις, με σαφέστατο το μήνυμα κατά της Ελλάδας.
Αυτό γιατί από την  πληθώρα των φωτογραφιών που έδωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι από αποβατικές ασκήσεις στο Αιγαίο.
Μάλιστα το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανέφερε ότι η άσκηση ήταν μέρος της άσκησης που πραγματοποιήθηκε ανοικτά της Λιβύης θέλοντας να πει  ότι η Τουρκία μπορεί να διεξάγει πόλεμο σε δύο μέτωπα ταυτόχρονα.»  https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/887489_nea-toyrkiki-polemiki-energeia-pragmatopoiisame-apovatikes

Πίσω όλοι αυτοί που από τα πολυεθνικά σούπερ μάρκετ γεωπολιτικού σχεδιασμού πουλούν ενεργειακά οικόπεδα αντί πινακίου σουλτάνου.
Αχ καημένη Ελλάδα τι σου μέλλει;
Να ζήσεις την σκληρή εκδοχή των προφητειών;
Θλιβόμαστε και πονάμε.
Μέρες καλοκαιρινές  που μυρίζουν οι βασιλικοί στις αυλές μας και τα άστρα τρεμοπαίζουν σαν κανδήλια στον έναστρο ουρανό , οι προδότες έγιναν τόσοι πολλοί σαν τα άστρα του Ουρανού και τα φύλα του Βασιλικού;
Τι μας λέει μια ψυχή σε σχόλιο  , η Μαρία, πριν από λίγο που ταιριάζει για την περίπτωση: ( το αφήνουμε ως έχει)
 Μαρια14 Ιουνίου 2020 - 6:25 μ.μ.
« Εχω καταλαβει ενα πραγμα που ετυχε και στην προσωπικη μου ζωη, οταν ολοι συσπειρωθουνε εναντιον καποιου για να τον αδικησουνε, ο Θεος διαλυει τα σχεδια τους και τα συντριβει με μια δεξιοτεχνια αφανταστη.
Προηγειται ομως χωρις εξαιρεση καθαρση ψυχης, και να αφησεις ολα στην δυναμη Του, διοτι ξερεις πολυ καλα οτι μονος δεν τα βγαζεις περα. Οταν γονατισεις και με συντριβη καρδιας πεις οτι αυτο το βαζω στα χερια Σου, ειναι υπερ των δυναμεων μου, εγω ειμαι αμαρτωλος και αδυναμος.
Το πως επεμβαινει και με ποση αγαπη μας περιβαλει.
Εδω αρχιζει ασταματητη ευχαριστια και δοξολογια, διοτι ειναι ενα ολοφανερο θαυμα, και ξερεις πολυ καλα οτι ειναι Θεια επεμβαση.
Νομιζω αυτο θα γινει και με Ελλαδα και Κυπρο. Και τοτε αλοιμονο στους προδοτες.
Ο λαος επι το πλειστον ειναι αθωος, αγνος, με ταπεινωση. Τωρα εμεινε να δειξουμε πιστη (εμπιστοσυνη) στον Θεο, και ο καθενας προσωπικα να κανει την καθαρση (καθαρη εξομολογηση), εκκλησιασμο, Θεια Κοινωνια.

Τοτε θα δουμε την δυναμη που εχει ο Φιλανθρωπος και Δικαιος Τριαδικος Θεος, που προστατευει παντοτε τον αδυνατο και αδικημενο. Ο Ηλιος της Δικαιοσυνης πολυ απλα δεν αγαπαει το αδικο.» 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας