Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Εισήλθαμε σε πολύ δύσκολα 24ωρα με την Τουρκία και να σκεφτείτε δεν καλυτέρεψε ακόμα ο καιρός.



Εισήλθαμε σε πολύ δύσκολα 24ωρα με την Τουρκία.
Οι πολιτικοί μας το ξέρουν καλά, ο Λαός  όμως το ξέρει;
Ακόμα δεν καλυτέρεψε ο καιρός και ο τούρκος ανοίγει όλα τα μέτωπα από Έβρο- Κρήτη – Μεγίστη.

Οι δήθεν φίλοι και εταίροι με δημοσιεύματα ομιλούν ότι η τουρκία επεκτείνει τα ύδατα  της σε αμφισβητούμενες περιοχές και όχι σε Ελληνικές , όπως θα έπρεπε να ειπωθεί .
« H Τουρκία προκαλεί με νέους χάρτες, επεκτείνεται σε αμφισβητούμενα θαλάσσια σύνορα - Δεν αποκλείει θερμό επεισόδιο η Αθήνα»
«Σε ένα προκλητικό άρθρο προχώρησε πριν λίγες ώρες το Bloomberg. Ο τίτλος του άρθρου στα αγγλικά αναφέρει:  ''Η Τουρκία επεκτείνει την εξερεύνηση για πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε αμφισβητούμενα ύδατα»  https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/884166_propagandistiko-arthro-toy-bloomberg-i-toyrkia-epekteinetai-se
Μας κάνουν οι τούρκοι και ψυχολογικό πόλεμο.
« Ο Τσαβούσογλου όμως δεν σταμάτησε μόνο εκεί καθώς για την Αγία Σοφία ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είπε ότι δεν πιστεύει "την αναίδεια της Ελλάδας να μιλάει για την Αγία Σοφία. Η Αγία Σοφία είναι στην τουρκική επικράτεια, την κατακτήσαμε", είπε χαρακτηριστικά και "δεν έχει καμία σχέση η Ελλάδα να ασχολείται με το τι κάνουμε στην επικράτειά μας". "Θα κάνουμε ό,τι θέλουμε μέσα στη χώρα μας και στις περιουσίες μας", είπε.
Η τελευταία που έχει δικαίωμα να μιλήσει είναι η Αθήνα, που είναι η τελευταία πρωτεύουσα που δεν έχει τζαμί, πρόσθεσε, ενώ κατηγόρησε την Ελλάδα ότι με δικαιολογία τον κορωνοϊό δεν επέτρεψε να λειτουργούν τα τζαμιά στη δυτική Θράκη.»
ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Όλοι μας εγκατέλειψαν , μόνο για τον τουρισμό μας θέλουν, την στιγμή που ο σουλτάνος ετοιμάζεται να διεμβολίσει τον Έβρο με αλλοδαπούς που συγκεντρώνει τώρα στην Αδριανούπολη ( τους βλέπουν οι φρουροί μας να ξεπερνούν τις 6000 σε αριθμό).
« Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονη κινητικότητα αυτήν την ώρα στην Τουρκική πλευρά με πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν μεταφερθεί και πάλι σε σημεία τόσο στην περιοχή της Ανδριανούπολης όσο και στην Τουρκική πλευρά ύψους του Πετάλου στον Πέπλο καθώς και στα Ύψαλα. Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές. Το συγκεντρωμένο πλήθος των μεταναστών φαίνεται να ξεπερνάει τις 6.000» https://evrosonline.gr/entoni-kinitikotita-sta-synora-ston-eakjssnsmsndnnd/?fbclid=IwAR3agbVU4tHeb8BAau9YSyoMs724a3WaTAKMNkSqn1rmaHfpBB0X11uJRFM
« Πέρασε η πανδημία και τα τουρκικά ΜΜΕ αποφάσισαν να επαναφέρουν το θέμα των μεταναστών, σε Αιγαίο και Έβρο.
Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute
Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων IHA, η Sözcü, και το Haberler: "τώρα που πέρασε η πανδημία του κορονοϊού, το ταξίδι της ελπίδας με όνειρο την Ευρώπη ξανάρχισε με μετανάστες να προσπαθούν να περάσουν στην Ελλάδα με βάρκες μέσω του ποταμού Έβρου». https://www.capital.gr/epikairotita/3458447/tourkika-mme-epanaferoun-to-thema-ton-metanaston-ston-ebro-omades-4-5-atomon-pernoun-stin-ellada

Με τις  γκιμπάρικες δήθεν δηλώσεις στους διεθνείς οργανισμούς ο τούρκος γελά και κερδίζει χρόνο.
Μετά από αυτά που έρχονται με μεγάλη ταχύτητα και είναι δυσμενέστατα για την Πατρίδα οι υπεύθυνοι θα πρέπει να πουν αλήθειες διαφορετικά θα ζυγίσουν  συνέπειες.
Η ομοψυχία του Ελληνικού λαού και το εθνικό φρόνημα δεν βρίσκεται αυτή την στιγμή  στα πακέτα των δανείων και τα spread.
Αυτές τις στιγμές το ΣΤΩΜΕΝ καλώς είναι αδιαπραγμάτευτο απέναντι  στον τούρκο και τον τοκογλύφο δυτικό που μας έφερε σε αυτή την τραγική θέση.