Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Ρώσος Πατριάρχης "να πως τιμώρησε ο ΘΕΟΣ τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο"

 


Ο Θεός τιμώρησε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την υποστήριξη του σχίσματος της εκκλησίας στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον Προκαθήμενο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Πατριάρχη Κύριλλο 

Σε συνέντευξή του στο κανάλι «Ρωσία 24», υποστήριξε ότι η τιμωρία του ήταν η αλλαγή στο καθεστώς της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη.

«Σίγουρα, όλα όσα συνέβησαν στην Κωνσταντινούπολη μαρτυρούν αναμφίβολα την τιμωρία του Θεού», είπε ο Πατριάρχης Κύριλλος." ΠΗΓΗ https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/41500-patriarxis-mosxas-osa-sunebisan-stin-konstantinoupoli-einai-timoria-apo-to-theo

Καμία σχέση  με τους μεγάλους αγίους της Ρωσικής γης ο Πατριάρχης Κύριλλος, μπορεί να τον τρώει το άδικο, αλλά η αγάπη είναι ίδιον της ανεξικακίας και ο ΘΕΟΣ δεν παίζει γεωπολιτικά παιχνίδια, αλλά γράφει ιστορία.

Αν βεβηλώθηκε η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης το έχουν οι Ρώσοι που ενίσχυσαν τον εγωισμό του σουλτάνου και την στρατιωτική μηχανή της τουρκίας πουλώντας τους διαστημική τεχνολογία των S- 400 πυραυλικων συστοιχίων και συνάπτοντας πολυποίκιλλες συμφωνίες σε όλα τα επίπεδα με σκοπό να προσεταιριστούν την τουρκία στο άρμα τους.

ΚΑΛΟΝ εκεί  να διαβάζουν τις προφητείες των ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΙΩΝ αλλά και των δικών τους Ρώσων Αγίων  και να μην θέλουν να τις παρακάμψουν για το κέρδος των συμφωνιών.

Σεβόμαστε την εκκλησία της ΡΩΣΙΑΣ μέσα από την οποία ανεφύησαν τόσα μυρίπνοα άγια άνθη που μοσχοβολούν την ζωή της Ορθοδοξίας, αλλά αποστρεφόμαστε τα σχέδια του πανισλαβισμού που έχουν εκπονηθεί εδώ και πολλές δεκαετίες και μάτωσαν πολλές φορές την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ της Ανατολικής Εκκλησίας.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας