Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Τι γίνεται, αποτρελάθηκε ο γνωστός Ρουμπινί των χρηματιστηρίων και λέει ότι οι εμβολιασμένοι θα έχουν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ συμπεριφορές τέλη του 2021;


ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ 
με άρθρο του στους Japan Times ο διακεκριμένος οικονομολόγος Nouriel Roubini ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΊΑ;

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΘΟΥΝ ΛΑΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ;

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ.

ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ και ΤΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΚΕΡΔΗ ΦΕΡΝΕΙ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΗ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ;

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΣ - ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ.  

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

   

" Υπάρχει ο κίνδυνος στα τέλη του 2021, οι περιπτώσεις COVID-19 να εκτοξευτούν ξανά καθώς οι «εμβολιασμένοι» (που μπορεί να εξακολουθούν να είναι μεταδοτικοί και να μην είναι πραγματικά άνοσοι) θα αρχίσουν να εμφανίζουν επικίνδυνες συμπεριφορές.

Tα εμβόλια COVID-19 δεν θα βελτιώσουν την οικονομική κατάσταση, αναφέρει ο Nouriel Roubini" 

Αποσπάσματα από το https://www.bankingnews.gr/%

 

" Tο 2020 ήταν μόνο η αρχή της έλευσης του χάους στις αγορές, υποστηρίζει με άρθρο του στους Japan Times ο διακεκριμένος οικονομολόγος Nouriel Roubini, προειδοποιώντας για τη βαλκανοποίηση της παγκόσμιας οικονομίας.
Στη δύση της χρονιάς που έφυγε, οι χρηματαγορές, κυρίως στις ΗΠΑ, έφτασαν σε νέα υψηλά επίπεδα, λόγω των θετικών εξελίξεων σε ό,τι αφορά την πανδημική κρίση.
Τα εμβόλια κατά της COVID19 γέννησαν ελπίδες για μια ανάκαμψη τύπου V.
Με τις μεγαλύτερες κεντρικές τράπεζες να διατηρούν μια ιδιαίτερα χαλαρή νομισματική πολιτική και λαμβάνοντας αντισυμβατικά μέτρα, οι μετοχές και τα ομόλογα έλαβαν μεγάλη ώθηση.

Ωστόσο, αυτές οι τάσεις δημιούργησαν ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ της Wall Street και της Main Street, αντανακλώντας μια ανάκαμψη τύπου K για την πραγματική οικονομία.
Όσοι βγάζουν τα προς το ζην από οθόνες στα γραφεία τους, φορώντας κοστούμια, δεν έχουν πρόβλημα, υποστηρίζει ο Roubini.
Από την άλλη, όσοι περιμένουν να ζήσουν από το μεροκάματο δεινοπαθούν.
Η πανδημία, σε κάθε περίπτωση, υπόσχεται μεγάλη κοινωνική αναταραχή και το 2021.
Η Παγκόσμια Τράπεζα το απεκάλεσε «πανδημική κατάθλιψη», αφήνοντας περισσότερους από 100 εκατομμύρια ανθρώπους στο έλεος της ακραίας φτώχειας (λιγότερο από 2 δολάρια την ημέρα).

Τα εμβόλια COVID-19 δεν θα βελτιώσουν την οικονομική κατάσταση

Τα εμβόλια COVID-19 δεν θα βελτιώσουν την οικονομική κατάσταση – ακόμα και αν χορηγηθούν σε όλους του πολίτες του κόσμο.
Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα που παρουσιάζεται ότι έχουν είναι εξωραϊσμένη έως πλασματική.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες που έχω συμβουλευτεί, θα είμαστε τυχεροί εάν η πρώτη γενιά εμβολίων COVID-19 είναι ακόμη 50% αποτελεσματική.
Ακόμη χειρότερα, υπάρχει ο κίνδυνος στα τέλη του 2021, οι περιπτώσεις COVID-19 να εκτοξευτούν ξανά καθώς οι «εμβολιασμένοι» (που μπορεί να εξακολουθούν να είναι μεταδοτικοί και να μην είναι πραγματικά άνοσοι) θα αρχίσουν να εμφανίζουν επικίνδυνες συμπεριφορές.
Αλήθεια, το εμβόλιο της Pfizer είναι τόσο αποτελεσματικό που ο διευθύνων σύμβουλός της ξεπούλησε τις μετοχές που είχε στη διάθεσή του;" ΠΗΓΗ 
 https://www.bankingnews.gr/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97/articles/540305/nouriel-roubini-to-2020-htan-mono-h-archh-toy-chaoys-anakampsh-typoy-k-to-2021-ta-embolia-den-tha-beltiwsoyn-thn-katastash

Να γιατί φωνάζουν οι άγιοι πατέρες ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ . ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας