Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Βρίσκεται σε μη αναστρέψιμο παροξυσμό γιατί γνωρίζει ότι το τέλος θα είναι ΦΡΙΚΤΟ. ΠΕΙΝΑ και ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ


Πριν λίγο ανακοινώθηκε 
"Προκαλεί με θρασύτητα  η Τουρκία: NAVTEX για ασκήσεις με πραγματικά πυρά νοτιοανατολικά της νήσου  Κρήτης."

Μάλιστα η κινητικότητα αυτή  από της πλευράς της  Άγκυρας γίνεται  λίγα μόλις  24ωρα πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της 10ης Νοεμβρίου, όπου και  θα τεθούν  επί τάπητος τα ζητήματα της τουρκικής προκλητικότητας.

Τι  δραματικά όμως συμβαίνουν  μέσα στην τουρκία, τι λένε τα νέα μέσα σε αυτήν;

ΠΕΙΝΑ και ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ  

" Τούρκος αναλυτής εξήγησε την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και τόνισε πως αν η Άγκυρα δεν πάρει δραστικά οικονομικά μέτρα, τότε η επιλογή να στραφούν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι μονόδρομος ειδάλλως θα «πέσει πείνα» στην Τουρκία.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Atilla Yeşilada εξήγησε πως ο προϋπολογισμός για την υγειονομική περίθαλψη αυξήθηκε κατά 17,7% για το 2020, την ίδια στιγμή που το σύστημα υγείας της χώρας υποφέρει και ο αριθμός των θανάτων αυξάνεται, ειδικότερα σε υγειονομικό προσωπικό, γιατρούς και νοσηλευτές, με τον ίδιο να τονίζει ότι οι ΜΕΘ δεν αντέχουν άλλη πίεση και δεν επαρκούν για τη φροντίδα των ασθενών.

Στη συνέχεια επισήμανε πως η Τουρκία πρέπει να πάρει δραστικά μέτρα και να προχωρήσει σε lockdown για τέσσερις βδομάδες σε πρώτο στάδιο, ειδάλλως οι αριθμοί των νεκρών θα αυξηθούν κατακόρυφα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαι καπιταλιστής, αλλά δεν είμαι δολοφόνος κατά συρροήν. Για χάρη του Θεού, θα χάσουμε τόσους πολλούς ανθρώπους».

ΠΗΓΗ:  https://www.onalert.gr/kosmos/tourkia/toyrkia-i-tha-prosfygoyme-sto-dnt-i-tha-peinasoyme-eipe-oikonomikos-analytis/402459/

ΠΡΙΝ ΕΝΑ 24ώρο επισημαίναμε τα ίδια. Τα επιβεβαιώνει  ο εν λόγω παραπάνω αναλυτής: 

" Κυρώσεις στην τουρκία σήμερα δεν μπορεί να βάλει κανένας ει μη ο Ουρανός και ήδη τις έχει βάλει." βλ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/12/blog-post_65.html

" Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η πανδημία του Covid-19 που δύσκολα αναχαιτίζεται ακόμα ακόμα και να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός της   έχει ήδη αποδυναμώσει μαζί με την πείνα και τις διατροφικές στερήσεις (και όχι μόνο, υπάρχει  ακόμη και αυτή η στέρηση  σε φάρμακα ) την ανοσοβιολογική αντίδραση του κοινωνικού δείγματος να αντιμετωπίσει τις νέες μεταλλάξεις των παλαιών νοσογόνων παραγόντων , όπως της χολέρας , του τύφου , της λέπρας , της φυματίωσης , του παράτυφου κ.α

Με λίγα λόγια η τουρκία που φαίνεται να ¨κερδάει¨ στα εξωτερικά μέτωπα , έχει ένα καυτό μέτωπο νέων επιδημιών που έχουν ήδη επιπολάσει στον πληθυσμό της.

Και ρωτάμε;

Δεν είναι αυτό ΚΥΡΩΣΗ άνωθεν;

Γνωστά είναι όλα αυτά και η σημερινή τουρκική ηγεσία για να αντιμετωπίσει  την εσωτερική οργή δεν έχει ικανό χρόνο να θεραπεύσει όλα αυτά τα κενά, θα προσπαθήσει δε  να τα βγάλει προς τα έξω και να τα φορτώσει σε άλλους βλ. Ελλάδα.

Κυρώσεις στην τουρκία σήμερα δεν μπορεί να βάλει κανένας ει μη ο Ουρανός και ήδη τις έχει βάλει γιατί η ασέβεια του τούρκου που βεβήλωσε προ ημερών την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ έχει φτάσει μέχρι τον Ουρανό που άνοιξε τα βιβλία του και ετοίμασε καινούργια προικοσύμφωνα για αυτήν , όπως μας μετέφερε ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ στα γραπτά του, κάνοντας λόγο ότι αυτά τα ετοίμασε ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.

Άλλωστε και ο πνευματοκίνητος λόγος του ΑΓΙΟΥ Πατρός ημών Παισίου κυριολεκτεί με το σημερινό ζοφερό κλίμα των πανδημιών και αναφέρεται με μαρτυρίες πριν δεκαετίες λέγοντας , ότι όταν ξεκινήσουν τα γεγονότα της γεωπολιτικής ανακατωσούρας, η τουρκία θα υποφέρει από μεγάλες επιδημίες , όπως είναι η  χολέρα με αποτέλεσμα  να εξαφανιστούν  μεγάλα τμήματα του πληθυσμού της.

Μέσα σε όλα αυτά που βιώνουμε δεν μπορεί να μην βλέπουμε το τέλειο σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ;

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας