Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

εμβόλιο "σαν windows update";

 


Θα εμβολιάζονται 4 φορές ανά έτος οι άνθρωποι! - Μόνο 3 μήνες θα  διαρκεί η ανοσία;

ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΗΔΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΡΕΧΟΥΝ και όπως φαίνεται θα εμφανίζονται με αντίστοιχες συνέπειες , οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες αυξάνονται με πολλά ερωτηματικά.

διαβάζουμε: 

Κορονοϊός: Νέα "ανησυχητική" μετάλλαξη εντόπισαν οι Βρετανοί

"Αυτή η νέα μετάλλαξη είναι πολύ ανησυχητική επειδή είναι ακόμη πιο μεταδοτική και φαίνεται ότι (ο ιός) έχει μεταλλαχθεί περισσότερο σε σύγκριση με την (πρώτη) μετάλλαξη που εντοπίστηκε στο ΗΒ"   ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://www.capital.gr/forbes/3504546/to-embolio-tis-moderna-endexomenos-na-min-diarkei-oso-elpizame

" Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην New England Journal of Medicine​, διαπιστώθηκε πως το εμβόλιο της Moderna και συνεπώς και των Pfizer/BioNTech που χρησιμοποιούν την τεχνολογία επέμβασης στα ριβοσώματα των κυττάρων κατά του κορωνοϊού, προκαλεί αντισώματα που αντέχουν μόνο για... τρεις μήνες!


Σύμφωνα με τη μελέτη που παρουσιάστηκε στη New England Journal of Medicine, τα αντισώματα, τα οποία εμποδίζουν τον ιό SARS-CoV-2 να εισβάλει στα ανθρώπινα κύτταρα, 
«Μειώθηκαν αλλά παρέμειναν επαρκή και αυξημένα σε όλους τους συμμετέχοντες μόνο 3 μήνες μετά την δεύτερη δόση του εμβολιασμού (119 μέρες μετά την πρώτη δόση)».Ερευνητές στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) των ΗΠΑ, το οποίο εργάστηκε από κοινού με τη Moderna για την ανάπτυξη του εμβολίου, μελέτησαν την ανοσολογική απόκριση 34 ενηλίκων συμμετεχόντων, νέων και ηλικιωμένων, από το πρώτο στάδιο της κλινικής δοκιμής.

Το εμβόλιο της Moderna που ονομάζεται mRNA-1273, χορηγείται σε δύο δόσεις με διαφορά 28 ημερών ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη.

Και παρά το γεγονός πως ο αριθμός των αντισωμάτων στους οργανισμούς των εθελοντών της μελέτης εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου, αυτό δεν είναι απαραίτητα αιτία ανησυχίας.


«Η ποσότητα αντισωμάτων που παράγονται από εμβόλιο ήταν υψηλότερη σε νεότερους ασθενείς από ό, τι σε ηλικιωμένους, αλλά αρκετά ισχυρές ανοσολογικές αντιδράσεις παρατηρήθηκαν ακόμη και σε ασθενείς ηλικίας έως 70 ετών»
 τόνισε.«Η μελέτη περιλαμβάνει στοιχεία που δείχνουν πως μια σχετικά ισχυρή απόκριση αντισωμάτων παραμένει για 90 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου»,
 δήλωσε ο ιολόγος Benjamin Neuman, του Texas A&M University-Texarkana.

Η διάρκεια ζωής των εμβολίων mRNA, τελικά είναι πολύ μικρότερη ακόμα και από αυτή που υπέθετε ο Ρώσος επισήνομας Αλεξάντρ Γκίντσμπουργκ, επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας, του Ινστιτούτου ΓΚαμαλάγια ο οποίος μιλώντας για την χρονική διάρκεια του εμβολίου Sputnik-V που είναι δύο χρόνια είχε αποκαλύψει ότι «η αποτελεσματική ανοσία από τον κορωνοϊό για το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech θα είναι 4-5 μήνες κάλυψης»!ΠΗΓΗ https://www.pronews.gr/ygeia/947320_emvolio-moderna-parehei-antisomata-gia-treis-mines

" με τόσες δόσεις εμβολιασμού το μυαλό μας πάει στις άλλες δόσεις που πληρώνει η Ελλάδα στους τοκογλύφους" είπε κάποιος χαριτολογώντας  και συμπλήρωσε " μακάρι η επιστήμη να βρει σωστές  λύσεις. πρέπει να βάλουμε στην προσευχή μας και τους ερευνητές"  

για το 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/