Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Ο τούρκος παραμένει "το μαστίγιο του ΘΕΟΥ" σε κάθε εκτροπή μας έλεγαν οι παλαιότεροι και απομένει να το ζήσουν οι νεώτεροι μήπως διορθώσουν την ιστορική πορεία τους.

 


Τον τούρκο δεν τον συγκρατεί τίποτε.

Αυτή την στιγμή η προτεραιότητα του είναι η Ελλάδα.

Ο ίδιος αναρωτιέται, ότι άργησε πολύ και τα βάζει με τους φίλους του γιατί τόσο καιρό δεν του έδωσαν το Οk να  απαλλοτριώσει τα παράνομα δικαιώματα του.

Τώρα θα ενεργήσει απο μόνος του δίχως την άδεια των συμμάχων του σε Δύση και Ανατολή, γιατί δεν έχει άλλο χρόνο για διπλωματία , έστω και αν λέει σε εμάς " ελάτε να κάνουμε διάλογο" σαν τον λύκο με την κοκκινοσκουφίτσα.

Τα εσωτερικά προβλήματα της τουρκίας πέρασαν σε δεύτερο πλάνο μετά την ανακάλυψη της νέας μετάλλαξης του Covid -19, αλλά υπάρχουν και μεγενθύνονται και δεν είναι μόνο οικονομικά ή κοινωνικά, αλλά και επιδημιολογικά. Κράτηστε το αυτό, γιατί η τουρκία θα ρημαχτεί με φοβερές επιδημίες και φυσικά έκτακτα γεωλογικά φαινόμενα.

Όλα αυτά θα γίνουν τροχοπέδη στην ταχύτητα που αναπτύσει εναντίων μας και θα τον φρενάρουν απότομα, αφού κάνει πρώτα μια "ζημιά", σαν αλεπού που είναι,  και φαίνεται ότι θα έχει επιπτώσεις στο εσωτερικό της χώρας  που οι αντίστοιχες της πανδημίας αυτής θα φαίνονται μηδαμινές;

Σε αυτή την φάση βοήθεια δεν θα έρθει από πουθένα , όπως και με το Κυπριακό το 74;

Το σχέδιο των μνημονίων με την αποψίλωση των στρατιωτικών εξοπλισμών  φαίνεται να λειτούργησε. Εγκληματικά εθνικό ήταν που έβαλαν τα κονδύλια των στρατιωτικών εξοπλισμών στην ασφυκτική μέγγενη των τοκογλυφικών μνημονίων.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ;

η ΕΛΛΑΔΑ μέσα - έξω κλαίει . Θα συνεχίσει να κλαίει μέχρι να κατανοήσει ποιους επέλεξε για σωτήρες της με λευκό πληρεξούσιο.

Ο τούρκος παραμένει "το μαστίγιο του ΘΕΟΥ" σε κάθε εκτροπή μας, έλεγαν οι παλαιότεροι και απομένει να το ζήσουν οι νεώτεροι, μήπως διορθώσουν την ιστορική πορεία τους. 

Οι μυστικές συμμαχίες είναι προ πολλού κτισμένες, απομένει να παράγουν τώρα αποτελέσματα. 

" Η θέση μας ήταν μαζί με την Γερμανία σε δύο πολέμους και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα για να κυριαρχήσουμε σε Α.Μεσόγειο και Κύπρο" Dogu Perinçek σύμμαχος του Ερντογάν  και πρόεδρος του  κόμματος Vatan. 

Έχουν οι άνθρωποι τα σχέδια τους , έχει και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ το δικό του σωτηριώδες σχέδιο για την Ελλαδίτσα που ετοιμάστηκαν  να την κάνουν μια χαψιά όλα τα θεριά του κόσμου.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ αδελφοί

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας