Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Το " φλουρί " της Ελλάδος για το 2021 ο ΧΡΙΣΤΟΣ


Το « ΦΩΣ του Κόσμου» που βγήκε στην Λέσβο δείχνει ότι το νησί αυτό και τα άλλα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ είναι ΟΡΘΟΔΟΞΑ και Ελληνικότατα, ότι και να εργάζονται οι τούρκοι και οι διεθνείς χορηγοί τους.

Ένα συγκλονιστικό συναξάρι άγνωστο στους πολλούς που αναφέρεται στην ανεύρεση του περίτεχνου εικονίσματος – εγκολπίου « ΦΩΣ του κόσμου» του Κυρίου Παντοκράτορος στα αγιοποτισμένα χώματα του Λόφου των Καρυών της Θερμής της Λέσβου την 1η Αυγούστου του 1961 παράλληλα με τα υπόλοιπα θαυμαστά γεγονότα που συνέβησαν εκεί και αφορούσαν την ανεύρεση των Ιερών Λειψάνων των Νεοφανών Αγίων Πρωτομάρτυρων της Ρωμιοσύνης Αγίου Ραφαήλ , Νικολάου και Ειρήνης που είχαν ήδη ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 1959.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές κλίνουμε γόνυ ικετευτικά στον ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ να κάνει Έλεος και να μας προστατεύσει από την μανία του αγαρηνού που εποφθαλμιά τα νησιωτικά μέρη του ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ μας που αιματοκύλισε ιστορικά στο παρελθόν.

Συγκινητικές στιγμές, παράδοξα θαυμαστά, όπου ο Ουρανός κατεβαίνει και αγγίζει την γη ευαγγελίζοντας το χαροποιό μήνυμα της σωτηρίας ημών και η γη ανεβαίνει στον ουρανό δοξολογικά για τα δώρα ΤΟΥ.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ 2021

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας