Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ή ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤH ΜΕ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΥΣ;;


Γράφει  Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ  ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥ;

"Αυτά να τα πεις στον σημερινό Έλληνα πρωθυπουργό που μιλάει για κανονικότητα. Τα άλλα τα ξέρει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ" σχετικά με τα παρακάτω που βάζει ο ο Τούρκος  CEO της γερμανικής εταιρείας BioNTech Ugur Sahin

«Ο κορωνοϊός θα είναι μαζί μας τουλάχιστον για 10 χρόνια ακόμη», δήλωσε ο Τούρκος  CEO της γερμανικής εταιρείας BioNTech Ugur Sahin σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πανδημία του COVID-19.

Σε ερώτηση εάν μετά τους εμβολιασμούς θα μπορέσει να επέλθει η κανονικότητα ο Sahin απάντησε: «Θέλουμε ένα νέο ορισμό για τον όρο κανονικότητα. Ο ιός θα μείνει μαζί μας τουλάχιστον για 10 ακόμη χρόνια», σημείωσε.

Η BioNTech σε συνεργασία με την αμερικανική Pfizer έχουν αναπτύξει το εμβόλιο BNT162b2, τεχνολογίας mRNA το οποίο έχει  πάρει άδεια από 45 συνολικά χώρες μέχρι στιγμής συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

Ο Sahin είπε ότι το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα για την αντιμετώπιση και της νέας μετάλλαξης του κορωνοϊού, λέγοντας πως αυτό μπορεί να γίνει σε έξι εβδομάδες.

«Στην ουσία η ομορφιά με την τεχνολογία του  μεταφορέα RNA είναι ότι μπορούμε ευθέως να ξεκινήσουμε αμέσως τη μηχανική του εμβολίου το οποίο μπορεί να “μιμηθεί” τη νέα μετάλλαξη. Μπορούμε να έχουμε ένα τέτοιο εμβόλιο σε διάσημα έξι εβδομάδων», σημείωσε ο Sahin.

Βέβαια αυτό που δεν είπε ο Τούρκος CEO είναι ότι παράλληλα και τα κέρδη από τις πωλήσεις του εμβολίου θα εκτοξευθούν εάν ο ιός θα παραμείνει τουλάχιστον 10 χρόνια ως παγκόσμια επιδημία. Ίσως κάποια από αυτά τα αναμενόμενα κέρδη θέλει να επενδύσει στην Τουρκία.

Όπως είχε δηλώσει την περασμένη Παρασκευή δήλωσε η BioNTech θέλει να συνεργαστεί με το ίδρυμα Επιστημονικής και Τεχνολογικής Έρευνας της Τουρκίας Tubitak το οποίο κυρίως ασχολείται με θέματα αμυντικών εφαρμογών και χημικών και βιολογικών ερευνών" 

ΠΗΓΗ: 

https://e-report.net/%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%82-ceo-biontech-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD/

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥ;

ΣΤΗΝ ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ Η ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ.

ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ.

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΟΣΌΤΗΤΑ ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛAΞΗ ή ΤΙΣ ΝΕΕΣ,  Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ  CEO ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ- ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΕΡΔΗ;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ  ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ 

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΈΙΣΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ.

ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ή ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤH ΜΕ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΥΣ; 

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΓΙΟΥΣ (και σοβαρολογούμε)

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ αδελφοί

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας