Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ρωσία: Ο Πούτιν λέει ότι θα εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό όταν έρθει η σειρά του.

 


ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ; 

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι θα εμβολιασθεί εναντίον του νέου κορωνοϊού «όταν θα είναι αυτό δυνατό» για την ηλικιακή κατηγορία στην οποία ανήκει, πλέκοντας το εγκώμιο του «ασφαλούς και αποτελεσματικού» εμβολίου Sputnik V, το οποίο ανέπτυξε η χώρα του.

«Έχουμε ένα καλό εμβόλιο: ταυτόχρονα ασφαλές και αποτελεσματικό (…) με επίπεδο προστασίας 96 έως 97% σύμφωνα με τους ειδικούς», συνέχισε ο Πούτιν, που απαντά φέτος στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μέσω βιντεοδιάσκεψης, λόγω της πανδημίας της Covid-19.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/rosia-poytin-tha-emboliastei-koronoio-otan-erthei-seira

ΤΙ ΛΕΕΙ  Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες;

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενη αποτυχία του παγκόσμιου εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού λόγω του διαδεδομένου εθνικισμού εμβολίων.

«Ανησυχώ για τον διαδεδομένο εθνικισμό εμβολίων. Κατανοώ φυσικά τις ανεπτυγμένες χώρες οι οποίες θέλουν να προστατεύσουν τους δικούς τους πολίτες, αλλά το εμβόλιο πρέπει να είναι διαθέσιμο και προσιτό παντού ως παγκόσμιο δημόσιο αγαθό»

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ , «είναι επίσης σημαντικό να μειωθεί ο σκεπτικισμός για τον εμβολιασμό. Οι εμβολιασμοί δεν θα είναι υποχρεωτικοί και γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια μεγάλη εκστρατεία στα κοινωνικά μέσα για να αποτρέψουν τους πολίτες από τον εμβολιασμό», όπως είπε.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/gkoyteres-ethnikismo-embolion

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΣ; 

Κοιτάξτε…Ήδη έχουμε μέσα μας την ανησυχία του παράνομου. Λίγο πολύ οι χριστιανοί έχουνε μάθει από τα παλιά τους να ζούνε και σε παρανομία. Έτσι; Απ' τις κατακόμβες ξεκίνησαν. Έχουμε μέσα μας αυτά τα κύτταρα και μας δίνει πολύ ζωντάνια αυτή η παρανομία. Έτσι είμαστε πανέτοιμοι να ζήσουμε και άλλες παρανομίες και θα είναι πολύ όμορφα. Δεν φοβόμαστε. Έχουμε μέσα μας στην ιστορία μας, αυτά τα πράγματα...(πατέρας Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος 1988 ) https://www.facebook.com/erieta.philtikake?__cft__[0]=AZW_2N4bFf1vjXP1p4G7AvMEQIxhbzQ6xs_1KsWHLVSalyNREDTvsiVEK

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΗΣΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ; 

Φιλιπ. 1,28         καὶ μὴ πτυρόμενοι ἐν μηδενὶ ὑπὸ τῶν ἀντικειμένων, ἥτις αὐτοῖς μέν ἐστιν ἔνδειξις ἀπωλείας, ὑμῖν δὲ σωτηρίας, καὶ τοῦτο ἀπὸ Θεοῦ·

Φιλιπ. 1,28                χωρίς καθόλου να φοβήσθε και να ταράττεσθε εις τίποτε από τους αντιπάλους του Χριστού. Αυτή δε η απτόητος και γενναία συμπεριφορά σας είναι δι' αυτούς μεν απόδειξις, ότι θα καταλήξουν εις την αιωνίαν απώλειαν, αμετανόητοι εις την αποστασίαν των, δια σας δε είναι απόδειξις αιωνίας σωτηρίας. Και τούτο, το διώκεσθε από τους εχθρούς του Ευαγγελίου και το να κερδίσετε την σωτηρίαν, είναι δώρον Θεού.

Φιλιπ. 1,29         ὅτι ὑμῖν ἐχαρίσθη τὸ ὑπὲρ Χριστοῦ, οὐ μόνον τὸ εἰς αὐτὸν πιστεύειν, ἀλλὰ καὶ τὸ ὑπὲρ αὐτοῦ πάσχειν, -

Φιλιπ. 1,29                Διότι εις σας έχει δοθή ως χάρισμα και δώρον από τον Θεόν, όχι μόνον το να πιστεύετε στον Χριστόν, αλλά και να πάσχετε δια το όνομα του Χριστού.

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΕ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ. 

ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΩΖΕΙ ΨΥΧΕΣ.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας