Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Ακατανόητη χρονική συγκυρία - έξοδος Αγγλίας από την ΕΕ με σκληρό Brexit- νέα μετάλλαξη του Covid- 19 -έναρξη μαζικών εμβολιασμών παγκοσμίως.

 

φώτο ο τροχός  στο Λονδίνο ( Assosiete press)

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Το Λονδίνο και η Μεγ. Βρετανία φαίνεται να αποκλείονται και αυτό  θυμίζει ΓΙΟΥΧΑΝ Κίνας ένα ακριβώς χρόνο πριν.

Σταματούν οι αεροπορικές συνδέσεις της χώρας, όπως τότε με την Κίνα. Και φυσικά από  μονο του αυτό παραπέμπει σε μια νέα άγνωστη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστεί ο κόσμος. 

Το όλο σκηνικό μέρες Χριστουγέννων θυμίζει εγγλέζικο θρίλερ και όχι εορταστική ατμόσφαιρα. Μέσα σε όλα που φέρνει αυτή η νέα μετάλλαξη που έχει κατα 70% μεταδοτικότητα υπάρχουν τα ενδεχόμενα να έχει διαφορετική μολυσματικότητα, να δημιουργεί προβλήματα στα ήδη υφιστάμενα εμβόλια και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι μπορεί να μην ανιχνεύεται με τα γνωστά test.

Τις τελευταίες ώρες όλοι ψάχνονται με αγωνία, για αυτό και παραγγέλθηκαν νέες ιατρικές μελέτες σε σχέση με τα ανωτέρω και μακάρι να έχουμε γρήγορα αποτελέσματα.

Κάποιοι δίνουν τροφή στους συνομοσιολόγους γιατί μπορεί οι ίδιοι να συνομωτούν; 

ΠΡΕΠΕΙ να βάλλουμε το μυαλό μας τούτες τις ώρες να λειτουργήσει γιατί γίνονται πολλά πίσω από τις πλάτες μας.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε αυτά που μας διαφήμιζαν ως εικονική παγκόσμια ευμάρεια , ανάπτυξη και πρόοδο έρχεται ο λόγος του Αποστόλου Παύλου και μας λέει:    


Α Θεσ. 5,3         ὅταν γὰρ λέγωσιν, εἰρήνη καὶ ἀσφάλεια, τότε αἰφνίδιος αὐτοῖς ἐφίσταται ὄλεθρος, ὥσπερ ἡ ὠδὶν τῇ ἐν γαστρὶ ἐχούσῃ, καὶ οὐ μὴ ἐκφύγωσιν.

Α Θεσ. 5,3                 Διότι, όταν οι άνθρωποι λέγουν, “τώρα υπάρχει ειρήνη και ασφάλεια”. τότε έρχεται ξαφνικός εις αυτούς ο όλεθρος, όπως έξαφνα έρχεται και η ωδίνη του τοκετού εις την έγκυον. Ετσι και οι άνθρωποι αυτοί δεν θα αποφύγουν την καταστροφήν.

Α Θεσ. 5,4         ὑμεῖς δέ, ἀδελφοί, οὐκ ἐστὲ ἐν σκότει, ἵνα ἡ ἡμέρα ὑμᾶς ὡς κλέπτης καταλάβῃ·

Α Θεσ. 5,4                Σεις όμως, αδελφοί, δεν ευρίσκεσθε στο σκότος της αγνοίας και της πλάνης, δια να σας καταλάβη σαν κλέπτης απροετοιμάστους και αμετανοήτους η ημέρα του Κυρίου.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/


ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας