Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Μα που τα ήξερε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ όλα αυτά με λεπτομέρειες; ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Πριν από λίγη ώρα προσκυνητής μας έστειλε αυτή την φώτο. Η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ συνεχίζει να κλαίει και ενώ διανύουμε την ευφρόσυνο περίοδο των Χριστουγέννων. Και ο ίδιος μας ρώτησε:

" βρε αδελφέ αν όλα πήγαιναν καλά όπως μας τα παρουσιάζουν η ΠΑΝΑΓΙΑ θα συνέχιζε αδιάλειπτα να κλαίει;"

" Τώρα πάλι παρουσιάστηκε μία ἀρρώστια, γιά τήν ὁποία βρῆκαν ἕνα ἐμβόλιο πού θά εἶναι ὑποχρεωτικό καί, γιά νά τό κάνη κανείς, θά τόν σφραγίζουν." ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

 ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ; 

Με ένα χαρτί ή έναν κωδικό θα πηγαίνουν οι πολίτες για να εμβολιαστούν...

«Οταν θα πηγαίνει ο πολίτης στο φαρμακείο για να κλείσει το ραντεβού, θα τυπώνει ο φαρμακοποιός ένα χαρτί, το οποίο θα πρέπει να το επιδεικνύεις στο κέντρο για λόγους ακρίβειας. Θέλουμε να ξέρουμε σε πραγματικό χρόνο πόσοι εμβολιάζονται και θέλουμε να μπορούμε να ακολουθούμε αυτή τη διαδικασία για να ελαχιστοποιηθούν τα όποια προβλήματα παρατηρηθούν. Παράλληλα, έχει προβλεφθεί να υπάρχει ένα αποδεικτικό για τον πολίτη ότι εμβολιάστηκε. Βέβαια το πού θα χρησιμοποιείται αυτό είναι ένα πανευρωπαϊκό ερώτημα, γιατί υπάρχουν ζητήματα προσωπικών δεδομένων, τα οποία θα τα απαντήσει η Ε.Ε»

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/pierrakakis-tha-yparhei-apodeiktiko-emboliazontai

" Τώρα πάλι παρουσιάστηκε μία ἀρρώστια, γιά τήν ὁποία βρῆκαν ἕνα ἐμβόλιο πού θά εἶναι ὑποχρεωτικό καί, γιά νά τό κάνη κανείς, θά τόν σφραγίζουν.

Πόσοι ἄνθρωποι ἐκεῖ εἶναι ἤδη σφραγισμένοι μέ ἀκτῖνες λέιζερ, ἄλλοι στό μέτωπο καί ἄλλοι στό χέρι! Ἀργότερα, ὅποιος δέν εἶναι σφραγισμένος μέ τόν ἀριθμό 666 δέν θά μπορεῖ οὔτε νά πουλᾶ, οὔτε νά ἀγοράζη, ἤ νά παίρνη δάνειο, νά διορίζεται κ.λπ. Μοῦ λέει ὁ λογισμός ὅτι ὁ Ἀντίχριστος μέ αὐτό τό σύστημα θέλησε νά πιάση ὅλο τόν κόσμο καί, ἅμα δέν εἶναι κανείς στό σύστημα, δέν θά μπορῆ νά δουλέψη κ.λπ. εἴτε κόκκινος εἴτε μαῦρος εἴτε ἄσπρος, ὅλοι δηλαδή. Θά ἐπιβληθῆ ἔτσι μέ ἕνα οἰκονομικό σύστημα πού θά ἐλέγχη τήν παγκόσμια οἰκονομία, καί μόνον ὅσοι θά ἔχουν δεχθῆ τό σφράγισμα , τό χάραγμα μέ τόν ἀριθμό 666 , θά μποροῦν νά ἔχουν ἐμπορικές συναλλαγές.

Τί θά πάθουν ὅμως οἱ ἄνθρωποι πού θά σφραγίζωνται!….Μοῦ ἔλεγε κάποιος εἰδικός ὅτι μέ τίς ἀκτῖνες λέιζερ παθαίνει κανείς βλάβη. Οἱ ἄνθρωποι πού θά σφραγιστοῦν θά τραβοῦν τίς ἀκτῖνες τοῦ ἥλιου καί θά πάθουν τέτοια ζημιά, πού θά μασοῦν τήν γλῶσσα τους ἀπό τόν πόνο15Ὅσοι δέν σφραγιστοῦν, θά περάσουν καλύτερα ἀπό τούς ἄλλους, γιατί ὁ Χριστός ὅσους δέν σφραγιστοῦν θά τούς βοηθήση. Δέν εἶναι μικρό πρᾶγμα αὐτό!

-Γέροντα, πότε θά τούς βοηθήση; Μετά;

-Ὄχι, τότε.

-Ἀφοῦ Γέροντα, δέν θά μποροῦν νά πωλοῦν καί νά ἀγοράζουν, πῶς θά περάσουν καλύτερα;

-Νά δῆς, ὁ Θεός ξέρει ἕναν τρόπο, τόν ξέρω καί ἐγώ αὐτόν. Λοιπόν…, μέ ἀπασχόλησε πολύ αὐτό τό θέμα καί μοῦ ἔστειλε μετά τό …..τηλεγράφημα. Ὁ Θεός πῶς μᾶς οἰκονομάει, πῶ! πῶ!"

ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Β΄

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ»

ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

“Σημεία των καιρών”Το χειρόγραφο κείμενο του Αγίου Παϊσίου
Μετά από την μπόρα την δαιμονική, θα έλθη η λιακάδα η Θεϊκή.
Πίσω από το κοσμικό πνεύμα της σημερινής “ελευθερίας” της έλλειψης σεβασμού στην Εκκλησία του Χριστού, στους μεγαλυτέρους, γονείς και διδασκάλους, που έχουν φόβο Θεού, κρύβεται η πνευματική σκλαβιά, το άγχος, και η αναρχία, που οδηγούν τον κόσμο στο αδιέξοδο, στην ψυχική και σωματικη καταστροφή.
Πίσω λοιπόν και από το τέλειο σύστημα “κάρτας εξυπηρετήσεως” ασφαλείας κομπιούτερ, κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία, η σκλαβιά του αντιχρίστου. “Αποκ. Ιωάννου κεφ. ιγ’ 16 – ινα δώσουσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ινα μη τις δύναται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν· ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου· αριθμός γαρ ανθρώπου εστί και ο αριθμός αυτου χξς”. = 666.
Ο Άγιος Ανδρέας ο Καισαρείας φράφει τα εξείς: “Περί του μιαρού ονόματος του αντιχρίστου. Και την μεν ακρίβειαν της ψήφου, ως και τα λοιπά τα περί αυτού γεγραμμένα, ο χρόνος αποκαλύψει και η πείρα της νήφουσιν·…… αλλ’ ουκ ευδόκησεν η θεία χάρις εν θεία βίβλω το του λυμεώνος όνομα γραφήναι· ως εν γυμνασίας δε λόγω πολλά εστίν ευρείν…. ” Αγίου Ανδρέου Καισαρείας, εξήγησις εις την Ιωάννου Αποκ. σελ. 341-42, κεφ. ΛΗ. –
Το παράξενο όμως, και πολλοί πνευματικοί άνθρωποι εκτός που δείνουν δικές των ερμηνείες, φοβάνται και αυτοί το κοσμικό φόβο του φακελλώματος, ενώ έπρεπε να ανησυχούν πνευματικά, και να βοηθήσουν τους Χριστιανούς με την καλή ανησυχία, και να τους τονώνουν στην πίστη, να νιώθουν θεϊκή παρηγοριά.
Απορώ! Δεν τους προβληματίζουν όλα αυτά τα γεγονότα; γιατί δεν βάζουν έστω ένα ερωτηματικό για της ερμηνείες του μυαλού τους; Κι αν επιβοηθούν τον αντίχριστο για το σφράγισμα, πως παρασύρουν και άλλες ψυχές στην απώλεια; Αυτό εννοεί· “…το αποπλανάν, ει δυνατόν και τους εκλεκτούς”. Μάρκ. ιγ’ ”.
Θα πλανεθούν, αυτοί που τα ερμηνεύουν με το μυαλό.
Κι ενώ τα σημεία φαίνωνται ξεκάθαρα· “το θηρίο” στης Βρυξέλλες με το 666 έχει σχεδόν ρουφίξει όλα τα κράτη στο κομπιούτερ. Η κάρτα, η ταυτότητα, “η εισαγωγή του σφραγίσματος” τι φανερώνουν; Δυστυχώς το ράδιο μόνο παρακολουθούμε τι καιρό θα έχουμε.
Τι θα μας πει ο Χριστός; “υποκριταί, το μεν πρόσωπο του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύναστε γνώναι;” Ματθ. κεφ. β’, 5 !
Μετά λοιπόν από την κάρτα, και την ταυτότητα, “το φακέλλωμα” για να προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα, θα λένε συνέχεια στην τηλεόραση, ότι πήρε κάποιος την κάρτα του δείνα και του σήκωσε τα χρήματα από την τράπεζα.
Από την άλλη μεριά, θα διαφημίζουν “το τέλειο σύστημα”· το σφράγισμα στο χέρι ή στο μέτωπο με ακτίνες λέϊζερ, που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά, με το 666 το όνομα του αντιχρίστου.
Δυστυχώς και πάλι “ορισμένοι γνωστικοί” θα φασκιώνουν τα πνευματικά τους τέκνα σαν τα μωρά, δήθεν για να μην στενοχωρούνται· “δεν πειράζει αυτό, δεν είναι τίποτα, αρκεί εσωτερικά να πιστεύετε!”. Κι ενώ βλέπουμε τον απόσ. Πέτρο που εξωτερικά αρνήθηκε τον Χριστό και ήτο άρνησις, αυτοί αρνούνται το Άγιο σφράγισμα του Χριστού που τους δόθηκε στο Άγιο Βάπτισμα· “Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου” με το να δέχονται την σφραγίδα του αντιχρίστου, λένε και ότι έχουν μέσα τους τον Χριστό!!…
…Παρ’ όλα λοιπόν αυτά που ανέφερα, ακούει κανείς ένα σορό δυστυχώς ανοησίες του μυαλού, από ορισμένους σημερινούς “Γνωστικούς”, ο ένας να λέει· “εγώ θα δεχθώ την ταυτότητα με το 666, θα βάλω και ένα Σταυρό”, κι ο άλλος να λέει· “εγώ θα δεχθώ το σφράγισμα στο κεφάλι με το 666 και θα κάνω κι ένα Σταυρό στο κεφάλι….. ” και ένα σορό όμοιες ανοησίες, που νομίζουν ότι θα αγιασθούν με αυτόν τον τρόπο ενώ αυτά είναι πλάνες.
Μόνον αυτά που δέχονται αγιασμό, αυτά μόνον αγιάζονται. Όπως· Το νερό, δέχετε αγιασμό, και γίνεται Αγιασμός. Τα ούρα δεν δέχονται αγιασμό.
Η πέτρα, με θαύμα γίνεται ψωμί. Η ακαθαρσία, δεν δέχεται αγιασμό.
Επομένως ο διάβολος, ο αντίχριστος, όταν είναι στην ταυτότητά μας ή στο χέρι, ή στο κεφάλι μας, με το σύμβολό του, δεν αγιάζονται, με το να βάλουμε και ένα Σταυρό.
Έχουμε την δύναμη του τιμίου Σταυρού του Αγίου Συμβόλου, την θεία χάρη του Χριστού, μόνον όταν αρκούμεθα στο Άγιο Σφράγισμα του Βαπτίσματος, που απαρνούμεθα τον σατανά, και συντασσώμεθα στον Χριστό, και δεχόμεθα το Άγιο Σφράγισμα· “Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου”. –
Ο Χριστός να μας δίνη καλή φώτιση. Αμήν. –

Άγιον Όρος Κουτλουμουσιανό κελλί
“Παναγούδα”
Σαββάτο Α’ Νηστειών 1987.

Με πολύ πόνο και αγάπη Χριστού,
Μοναχός Παΐσιος».https://www.tameteora.gr/apopseis-sxolia/apopseis

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ αδελφοί για να ξεπεράσουμε την πανδημία και κάθε νοητό  θηρίο.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας