Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Ένα μήνυμα αξιοπρέπειας για "ψεκασμένους και αψέκαστους"


Ένα καλός φίλος έγκριτος επιστήμονας στο χώρο του, ο Χρ.Χ με την κοινωνική του διεισδυτικότητα στα επίκαιρα δρώμενα, μας δίνει ένα πετυχημένο μήνυμα με αίσθημα λεπτού χιούμορ που ανταποκρίνεται στην ενδόμυχη ευγένεια του Έλληνα και της Ελληνίδος , την οποία πρέπει να αναδείξει μέχρι να δούμε που θα φτάσει η αλήθεια κόντρα στο ψέμα.

" Ψεκασμένοι όσοι δηλώνουν ότι δεν θα εμβολιαστούν επειδή δεν γνωρίζουν τις παρενέργειες των εμβολίων ή αρνούνται να εμβολιαστούν μέχρι να νιώσουν ασφαλείς.

Αψέκαστοι εκείνοι που δεν ξέρουν: α)ποιοί και με ποιά ουσία ψέκασαν τους ψεκασμένους, β) με τι εμβολιάστηκαν οι ίδιοι υπογράφοντας χαρτί ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις όποιες παρενέργειες.
Μετά ταύτα, ας διαλέξει ο καθένας σε ποιά ομάδα τον αναπαύει η ένταξή του κι ας αφήσει ήσυχο το διπλανό του ελεύθερο να αποφασίσει πού θέλει να ενταχθεί." Χρ.Χ

Τις τελευταίες ώρες αναρωτιόμαστε μαζί με πολλούς άλλους , τι είδους χρονική συγκυρία ήταν αυτή μαζί με την έναρξη των εμβολιασμών στην χώρα να έχουμε και την έναρξη της λειτουργίας του πολυαναμενόμενου δικτύου 5G;
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας