Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ- νέα χειρότερη εξέλιξη της πανδημίας; ( ΙΝΔΙΑ η νόσος που προκαλείται από το COVID έχει ποσοστό θνησιμότητας 50%)

 


ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ

Αυτό που συμβαίνει στην Αγγλία και την Ινδία τώρα  είναι η νέα χειρότερη εξέλιξη της  πανδημίας;  τι είναι άραγε;( ΙΝΔΙΑ  η νόσος που προκαλείται από το COVID έχει ποσοστό θνησιμότητας 50%) 

Αυτό που συμβαίνει στην Αγγλία και πριν από λίγο συνεδριάζει εκτάκτως το υπουργικό συμβούλιο, είναι νέα πανδημία, νέα μεταλλάξη , νέα επικίνδυνη νόσος; 

" Την Δευτέρα η βρετανική κυβέρνηση εκτίμησε ότι η αύξηση των μολύνσεων ενδέχεται να συνδέεται εν μέρει με αυτή τη νέα παραλλαγή του SARS-CoV-2.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον συγκάλεσε μια απρογραμμάτιστη σύσκεψη των κορυφαίων υπουργών του προκειμένου να συζητήσουν πώς θα περιορίσουν τη νέα, πιο μολυσματική, παραλλαγή του κορωνοϊού, υποστηρίζει στην ηλεκτρονική έκδοσή της η εφημερίδα The Telegraph.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ενδέχεται να ανακοινωθούν ακόμη και αύριο Σάββατο πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα. Πιθανότατα σε αυτά να περιλαμβάνεται και η απαγόρευση των ταξιδιών από τη νοτιοανατολική Αγγλία (συμπεριλαμβανομένου και του Λονδίνου) προς την υπόλοιπη χώρα." 

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/bretania-ektakti-syskepsi-ypoyrgon-tzonson

" Καθώς η Ινδία πλησιάζει το  απαίσιο ορόσημο των  δέκα εκατομμυρίων περιπτώσεων COVID-19, μια νέα σπάνια ασθένεια γνωστή ως βλεννομυκητίαση εξαπλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η νόσος που προκαλείται από το COVID έχει ποσοστό θνησιμότητας 50%.

Οι αρχές στις πολιτείες της Βόρειας και Δυτικής Ινδίας προειδοποίησαν τους ανθρώπους καθώς τα νοσοκομεία ανέφεραν την ταχεία εξάπλωση μιας θανατηφόρου μυκητιασικής λοίμωξης, βλεννομυκητίασης, σε όλη την περιοχή. Τουλάχιστον εννέα άτομα έχουν ήδη αναφερθεί ότι έχουν πεθάνει εξαιτίας αυτής της σπάνιας νόσου, ενώ πάνω από εκατό άτομα έχουν νοσηλευτεί σε διαφορετικά νοσοκομεία στο Δελχί και στο Αχμενταμπάντ. 

"Η απόφραξη της μύτης, το πρήξιμο στα μάτια ή τα μάγουλα και οι μαύρες ξηρές κρούστες στη μύτη είναι τα πρώιμα συμπτώματα της λοίμωξης. Αυτά τα σημάδια θα πρέπει αμέσως να προκαλέσουν τη διεξαγωγή βιοψίας στο OPD και την έναρξη της αντιμυκητιασικής θεραπείας το συντομότερο δυνατό", Ο Munjal πρόσθεσε.

Ο γιατρός παραδέχτηκε ότι βρήκε επίσης μερικές περιπτώσεις σε ασθενείς που δεν ήταν COVID, ωστόσο, οι περισσότερες από τις λοιμώξεις εντοπίστηκαν σε ασθενείς με ανάρρωση COVID-19.

Οι γιατροί λένε ότι η συχνότητα των περιπτώσεων καθώς και η υψηλή νοσηρότητα και η θνησιμότητα δεν έχουν δει ποτέ πριν και είναι ανησυχητική." 

ΠΗΓΗ https://sputniknews.com/india/202012181081498275-losing-jaw-bones-and-eyesight-9-dead-over-100-hospitalised-as-rare-fungal-disease-spreads-in-india/

Τι παράξενη συγκυρία είναι αυτή την στιγμή που η Μεγ. Βρετανία ετοιμάζεται μάλλον με σκληρό Brexit να αποχωρήσει από την ΕΕ σε λίγες ώρες  και να στηριχθεί στις παλαιες της οικονομικές συμμαχίες με τηνμεγάλη χώρα της Ινδίας; 


ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΟΜΙΛΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑ - ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 

ΠΑΡΟΡΓΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας