Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Επίθεση λοιμωξιολόγων : «Η Εκκλησία είναι κατώτερη των περιστάσεων - Να υπακούσει άμεσα στα μέτρα»

 

ΦΏΤΟ - ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΝΑΒΕΙ ΛΑΜΠΑΔΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ
" Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, κι «εξέχων» μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων Νίκος Σύψας, αφού προανήγγειλε επιμήκυνση του lockdown εξαπέλυσε επίθεση στην Εκκλησία «διατάσσοντάς την» να τηρήσει τις απαγορεύσεις!


«Πρέπει να τηρήσουν τα μέτρα. Προέχει η δημόσια υγεία. Η εκκλησία να μην εκθέσει τους πιστούς σε κανέναν κίνδυνο»,
 κατέληξε. 
O
 κ. Σύψας δήλωσε ότι «η εκκλησία στο δεύτερο κύμα είναι πολύ κάτω από τις περιστάσεις». «Πρέπει να κάνει το καθήκον της», τόνισε και συμπλήρωσε πως «τα γεγονότα που είδαμε δεν τιμούν την εκκλησία».
ΠΗΓΗ https://www.pronews.gr/ygeia/944305_epimenei-o-nsypsas-epistrepsoyme-se-ypsiloys-arithmoys-kroysmaton-tha-xanaginei

ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ  ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ -ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ - ΡΩΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ;;

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ...

" Κυβέρνηση: Δεν θα κάνετε όποιο εμβόλιο θέλετε εσείς – Θα κάνετε όποιο εμβόλιο θέλουμε εμείς»

Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης επιβεβαιώνοντας αυτούς που υποστήριζαν ότι η κυβέρνηση κατευθύνεται προς στην κατεύθυνση του μονοπωλίου, με ότι αυτό συνεπάγεται, σε ότι αφορά τα εμβόλια, δήλωσε ότι οι πολίτες δεν θα διαλέγουν ποιο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα κάνουν, όπως δεν διαλέγουν και το εμβόλιο της γρίπης.

Το ερώτημα είναι γιατί να μην έχει δικαίωμα ο πολίτης ένα άλλο εμβόλιο πέρα από αυτό της Pfizer pου επεμβαίνει στο κυτταρικό mRna των ανθρώπων; Γιατί απορρίπτουν το κινεζικό ή το ρωσικό εμβόλιο.

Να θυμίσουμε πω το κινεζικό το έκανε η βασιλική οικογένεια των ΗΑΕ, η Αίγυπτος, η Τουρκία κ.α, το ρωσικό έχει παραγγελθεί από δεκάδες χώρες με 1,2 εκ. πωλήσεις δόσεων, είναι πολύ πιο οικονομικό και όλοι διαβεβαιώνουν πως είναι απαλλαγμένο από παρενέργειες.

Γιατί πρέπει να πάμε σε εμβόλιο των Pfizer και της Moderna που εισχωρούν στα κύτταρα των ανθρώπων.  

Ο Β. Κοντοζαμάνης ακόμα τόνισε ότι τα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας και τα νοσοκομεία ετοιμάζονται και μόλις έρθουν τα εμβόλια στην Ελλάδα οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν μέσα σε λίγες μέρες.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι από τη στιγμή που ένα σκεύασμα έχει λάβει άδεια κυκλοφορίας, σημαίνει ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις και οι παραδόσεις από τις εταιρείες θα γίνουν ταυτόχρονα με τη χορήγηση άδειας από τα αρμόδια όργανα της ΕΕ."  ΠΗΓΗ https://www.ygeianews.gr/ygeia/ygeia-politiki/37572/kyvernisi-den-tha-kanete-opoio-emvolio-thelete-eseis-tha-kanete-opoio-emvolio-theloume-emeis/