Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

ο Ένας δίνει τον Άλλον- Λινού: ''Αυθαίρετος o αριθμός των 9 ατόμων στους Ναούς! Δεν προτάθηκε ποτέ από την επιτροπή'' ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ; ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΦΤΕΡΙΑ ; ΝΤΡΟΠΗ

 


Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η καθηγήτρια επιδημιολογίας της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθηνά Λινού, όπου αναφέρθηκε και στο θέμα του αριθμού πιστών εντός των Εκκλησιών.

Η κ. Λινού ανέφερε ότι το θέμα των Ναών είναι μια δοκιμασία, αλλά πρέπει να βγει η κοινωνία αλώβητη και να μην χαθεί το μομέντουμ, το οποίο τείνει να δημιουργηθεί από προσπάθεια των τελευταίων πέντε εβδομάδων.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν η Καθηγήτρια επιδημιολογίας, ανέφερε ότι μέγιστος αριθμός των εννέα ατόμων για τις εκκλησίες δεν συζητήθηκε στην Επιτροπή.

«Ο αριθμός 9 δεν συζητήθηκε στην επιτροπή. Δεν ξέρει κανείς πώς προέκυψε και από ποιον ούτε για τις εκκλησίες ούτε για τα σπίτια» είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για αυθαίρετο αριθμό και πολιτική απόφαση.

ΠΗΓΗ https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/41045-linou-authairetos-o-arithmos-ton-9-atomon-stous-naous-den-protathike-pote-apo-tin-epitropi