Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

" ο εχθρός του εμβολίου το ίδιο το εμβόλιο;" μαίνεται πόλεμος στα Εθνικά εμβόλια;

 

ΦΩΤΟ ( ο ΑΓΓΕΛΟΣ στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, μόλις σήμερα ο Ερντογάν μακάρισε τον εαυτό του ότι την έκανε τζαμί, είδομεν)
Άραγε γνωρίζουν τι τους γίνετε; 

Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) διεύρυνε το χρονικό "παράθυρο" στο οποίο θα λάβουν οι πολίτες τη δεύτερη δόση του εμβολίου COVID-19 των Pfizer/BioNTech, κατά μια χρονική περίοδο την οποία οι εταιρείες εξέτασαν σε μόνο ένα μικρό ποσοστό ασθενών"  

και είναι μια κίνηση που προκαλεί απορίες καθώς το σκεύασμα όπως έχουν αναφέρει οι εταιρείες είναι δύο δόσεων που χορηγούνται με διάστημα 3 εβδομάδων.

"Η NHS έγραψε μια επιστολή στα νοσοκομεία λέγοντας ότι εκείνοι που έχουν προγραμματιστεί να λάβουν τη δεύτερη δόση τους μετά τις 4 Ιανουαρίου θα πρέπει να ξαναπρογραμματιστούν να το λάβουν σε 12 εβδομάδες, αντί σε τρεις εβδομάδες."

" Η κίνηση θα φέρει το "παράθυρο" πιο κοντά στο χρονικό πλαίσιο για το μόλις εγκεκριμένο εμβόλιο από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και της AstraZeneca

Η NHS είπε ότι η κίνηση θα προστατεύσει τον μεγαλύτερο αριθμό ατόμων που κινδυνεύουν κατά το συντομότερο χρονικό διάστημα και θα έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στη θνησιμότητα." 

"  Η Pfizer είπε ότι η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν έχουν δοκιμαστεί στο νέο χρονικό διάστημα. "Η μελέτη της φάσης 3 των Pfizer/BioNTech για το εμβόλιο σχεδιάστηκε για να αξιολογήσει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου μετά από ένα πρόγραμμα 2 δόσεων, διαχωρισμένο κατά 21 ημέρες. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν έχουν αξιολογηθεί σε διαφορετικά δοσολογικά σχήματα, καθώς η πλειονότητα των συμμετεχόντων στη δοκιμή έλαβε τη δεύτερη δόση εντός του 'παραθύρου' που καθορίστηκε στο σχέδιο μελέτης", δήλωσε η εταιρεία.

Η Pfizer σημείωσε επίσης ότι δεν υπάρχουν δεδομένα που να αποδεικνύουν ότι η προστασία διατηρείται μετά από 21 ημέρες από τη λήψη της πρώτης δόσης." 

ΠΗΓΈΣ https://www.capital.gr/diethni/3506109/i-bretania-auxanei-to-diastima-xorigisis-metaxu-a-kai-b-dosis-tou-emboliou-ton-pfizer-biontech

Μαίνετε ο πόλεμος των εθνικών εμβολίων σαν να είναι ένας κανονικός πόλεμος; ο εχθρός του εμβολίου το ίδιο το εμβόλιο;

και ένα πετυχημένο σχόλιο αναγνώστη :

" Η Μ.Βρετανία αυξάνει αυθαίρετα το χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο δόσεων και οι φαρμακοβιομηχανίες δεν έχουν δοκιμάσει λέει το εμβόλιο υπό αυτές τις συνθήκες, λόγω βιασύνης φαίνεται, και δεν εγγυώνται για τίποτα.
Κανένα πρόβλημα παιδιά, τα πειραματόζωα θα δώσουν όλες τις απαιτούμενες επιστημονικές απαντήσεις μετά από μερικούς μήνες  ή και χρόνια εκατομμυρίων εμβολιασμών. Μπίζνα να γίνεται να κυκλοφορεί το παραδάκι και όλα θα πάνε μιά χαρά."

 Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/