Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

" το ΦΩΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ που σκεπάζει την Ελλάδα" και οι μάγοι της σκοτεινής εποχής μας που θέλουν να το σβήσουν.

 


ΑΝ ΑΥΤΟΙ  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ - ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΑΜΟΚ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ Ο ΑΡΙΖΟΝΙΤΗΣ 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Μεγαλόσχημης μοναχής Μακαρία -Οι μάγοι σκοτείνιασαν τον ουρανό για να μην φαίνονται οι πράξεις τους. Οι μάγοι αγαπούν το σκοτάδι.(5 Οκτωβρίου 1987) - Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα είναι πιο άσχημα. Θα κλείσουν τις εκκλησίες. Δεν θα γίνονται ακολουθίες  Οι άνθρωποι θα κάνουν τις ακολουθίες όπου μπορούν(14 Ιουλίου 1988). 

- ο φιλάνθρωπος δισεκατομμυριούχος Μπίλ Γκέιτς τώρα θέλει να μας σώσει και την υπερθέρμανση του πλανήτη.   Πως; Ψεκάζοντας εκατομμύρια τόνους σκόνης στον αέρα προκειμένου να εμποδίζουν τις ακτίνες του Ήλιου να φτάνουν στη Γη!


Η Μεγαλόσχημη μοναχή Μακαρία (11 Ιουνίου 1926+18 Ιουνίου 1993) ήταν ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ, ήταν ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ;

μη γένοιτο


Ο ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ- ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ THN ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ - ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΌΜΩΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ 

  

ΑΣ ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ 

" Μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς σε παγκόσμια κλίμακα για τον COVID-19 τους οποίους υποστήριξε και υποστηρίζει ο φιλάνθρωπος δισεκατομμυριούχος Μπίλ Γκέιτς τώρα θέλει να μας σώσει και την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Πως; Ψεκάζοντας εκατομμύρια τόνους σκόνης στον αέρα προκειμένου να εμποδίζουν τις ακτίνες του Ήλιου να φτάνουν στη Γη!Αυτό το σχέδιο χρηματοδοτεί ο ιδρυτής της Microsoft προκειμένου ο πλανήτης να μετατραπεί σε ένα σκοτεινό μέρος όπου η σκιά από την σκόνη θα σταματήσει την υπερθέρμανση του πλανήτη. Κάτι ανάλογο δηλαδή του «πυρηνικού χειμώνα» ο οποίος θα επέλθει εξαιτίας των νεφών σκόνης και άλλων υλικών που θα δημιουργηθούν από τις πυρηνικές εκρήξεις..Έτσι ενώ όλη η ανθρωπότητα ασχολείται με τους μαζικούς εμβολιασμούς και τα lockdown ο Μπιλ Γκέιτς επικεντρώνεται στο νέο project: Να βάλει τη Γη σε σκιά!

Όπως αναφέρει το Reuters το πρόγραμμα αυτό που επίσημος φορέας του θα είναι το πανεπιστήμιο του Χάρβαντ θα δοκιμάσει τη θεωρία του ψεκασμού εκατομμυρίων τόνων μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα για να μπλοκάρουν την ηλιακή ακτινοβολία.

«Η θεωρία του ψεκασμού στην στρατόσφαιρα μικροσωματιδίων τα οποία θα αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία πίσω στο διάστημα ερευνάται εδώ και χρόνια από τους επιστήμονες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστούν οι μειώσεις στα παράγωγα εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα, όπως αυτή της ΕΕ για μείωση 55% μέχρι το 2030», αναφέρει το Reuters.

Το πρόγραμμα του Χάρβαρντ όπως αναφέρθηκε χρηματοδοτείται από τον Μπίλ Γκέιτς και τον ερχόμενο Ιούνιο η σουηδική υπηρεσία διαστήματος θα ξεκινήσει τις μετρήσεις στέλνοντας ένα πειραματικό αερόστατο εξοπλισμένο με 600 κιλά από επιστημονικά όργανα 20 χλμ. πάνω από την Αρκτική" ΠΗΓΗ  https://www.pronews.gr/perivallon/fysi/948834_ayto-einai-neo-megalo-shedio-poy-hrimatodotei-o-mpil-gkeits-gia-ton-planiti

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ; Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ . 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ

Οι συγκλονιστικές προφητείες μιας σύγχρονης αγίας,ρωσίδα στην καταγωγή,της μεγαλόσχημης μοναχής Μακαρίας(11 Ιουνίου 1926+18 Ιουνίου 1993).


Από τριών ετών ήταν παράλυτη και τα τελευταία χρόνια της ζωής της τα πέρασε σχεδόν αβοήθητη. Μέσω αυτής ο Χριστός θεράπευσε χιλιάδες πονεμένες και αμαρτωλές ψυχές.
Διηγείται η ίδια:«Δεν Γνώριζα Τίποτα Άλλο Εκτός Από Τον Κύριο.Είναι Τόσο Λαμπερός,Πιο Λαμπερός Και Από Τον Ήλιο.Να Μην Τον Λυπούμε.Δεν Έβλεπα Τίποτα Άλλο Εκτός Από Τον Κύριο Και Το Κρεβάτι Μου.Να Κάθεσαι Στο Κρεβάτι Και Να Κοιτάς Τον Θεό.Έτσι Μπορείς Να Ζήσεις Εκατό Χρόνια.

-«Πέρασα όλην τη ζωή μου με δάκρυα και προσευχές.Δε γνωρίζω κάτι αλλο 
Προσευχήθηκα και έκλαψα πολύ»έλεγε η μάτουσκα.«Ούτε μάτια δεν έχω πια μετά από τόσο κλάμα»
Λένε ότι όταν είσαι νέος κάτι σε αναστατώνει,μου έλεγε μία φορά,μιλώντας για τα πάθη του σώματος.Εγώ όμως σ’όλη μου τη ζωή έκλαψα.Ούτε μπορείς να φανταστείς πόσο έκλαψε η μάτουσκα
-Και γιατί έκλαιγες τόσο;
-Για όλους εσάς έκλαιγα!

Από το βιβλίο του Ghenadie Durasov-Οσία μοναχή Μακαρία,η παρηγοριά των θλιβομένων(στα ρουμανικά)

..Σύντομα θα συμβεί κάτι..
-Τι συγκεκριμένα μάτουσκα;
-Πόλεμος,πόλεμος θα είναι παντού,θα αρχίσουν να χτυπιόνται μεταξύ τους με ρόπαλα και πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν. Όταν θα αρχίσουν να χτυπιόνται με τα ρόπαλα όλοι θα γελάνε. Όταν όμως θα αρχίσουν να τους πυροβολούν όλοι θα κλαίνε (4 Μαρτίου 1992)

***

…Δεν θα υπάρχει κάποιος να θάψει τους νεκρούς. Θα τους πετάνε σ’έναν λάκκο και εκεί θα τους θάβουν (28 Μαίου 1992)

-Βλέπετε πόσο σκοτεινά είναι όλα;Οι μάγοι τα σκοτείνιασαν όλα. Σας το ξαναείπα. Σύντομα όλα θα είναι σκοτεινά (17 Νοεμβρίου 1987)
-Ο ήλιος έλαμπε και τον χειμώνα. Τώρα δεν θα λάμπει ούτε το καλοκαίρι. Οι μάγοι θα ρίξουν κατάρες στον ήλιο (27 Αυγούστου 1987)
-Οι μάγοι σκοτείνιασαν τον ουρανό για να μην φαίνονται οι πράξεις τους. Οι μάγοι αγαπούν το σκοτάδι (5 Οκτωβρίου 1987)
-Στους σκοτεινούς ανθρώπους αρέσει να μαυρίζουν την γη, ενώ οι δυνάμεις του κακού πολλαπλασιάζονται. Σύντομα ο καθένας θα ξέρει αυτήν την δουλειά (σ.σ.την μαγεία). Όλα τα ακάθαρτα πνεύματα θα συγκεντρωθούν γύρω από τον κακό. Θα τους συγκεντώσει και θα αρχίσουν. Η ζωή θα είναι άσχημη (28 Οκτωβρίου 1987)
-Τώρα ήρθε η ώρα τους, ενώ οι καλές εποχές τελειώνουν. Θα ξεγελάσουν τον λαό και θα δείχνουν ο ένας τον άλλον με το δάχτυλο.(27 Μαρτίου 1987)
-Οι μάγοι θα καλύψουν όλον τον κόσμο με το σκοτάδι, ενώ χωρίς ήλιο τίποτα δεν θα μεγαλώνει. (18 Φεβρουαρίου 1988)
-Ο ήλιος θα εμφανιστεί τέσσερις φορές και μετά θα είναι πάλι σκοτάδι. Θα ζούμε στα σκοτεινά. (27 Αυγούστου 1987)
– Δεν θα σας αφήνουν να ανάψετε τα φώτα. Θα λένε ότι πρέπει να κάνετε οικονομία στην ενέργεια (28 Ιουνίου 1988)***

…Αυτή είναι μόνο η αρχή. Σύντομα θα κάνει πολύ κρύο. Το Πάσχα θα έχουμε χιόνια, ενώ ο χειμώνας θα αρχίζει από της Αγιας Σκέπης (σ.σ.1/14 Οκτωβρίου).-Δεν θα βγαίνει χορτάρι μέχρι των Αγίων Αποστόλων. Ο ήλιος θα σμικρυνθεί στο μισό (27 Αυγούστου 1987)
-Θα είναι δύσκολα ο καλοκαίρι και ακόμη πιο δύσκολα τον χειμώνα. Οι δρόμοι θα είναι γεμάτοι με χιόνια και κανένας δεν θα τους καθαρίζει. Η παγωνιά θα είναι σκληρή και ανυπόφορη(29 Απριλίου 1988).

***

-Σύντομα θα μείνετε χωρίς ψωμί (29 Ιανουαρίου 1989)
-Σύντομα δεν θα έχετε ούτε νερό,ούτε μήλα,ούτε πατάτες (19 Δεκεμβρίου 1987)
-Μεγάλη πείνα θα υπάρχει,χωρίς ψωμί.Θα κόβετε την κλώδα στα δυο για να την μοιραστείτε. (18 Φεβρουαρίου 1988)

***

-Θα λάβει χώρα μεγάλη εξέγερση. Οι άνθρωποι θα φεύγουν από τα υψωμένα (σ.σ.εννοεί τις πόλεις). Θα τρέχουν οι άνθρωποι από εδώ και από εκεί. Κανένας δεν θα μένει στο σπίτι του-δεν θα υπάρχει τίποτα για φαγητό, ούτε ψωμί.(28 Δεκεμβρίου 1990)
-Εαν προσευχηθούμε στον Χριστό,στην Παναγία και στον Προφήτη Ηλία αυτοί δεν θα μας αφήσουν να πεθάνουμε από την πείνα. Θα προστατέψουν όσους πιστεύουν στον Θεό και προσεύχονται ανυπόκριτα.

***

Όταν θα αρχίσουν να εξορίζουν τους καλόγερους θα σταματήσουν να φυτρώνουν τα σιτηρά.

***

Θα τυπώσουν μια ψεύτικη Βίβλο και θα βγάλουν από μέσα ότι δεν τους βολεύει. Δεν τους αρέσει να αισθάνονται ένοχοι (14 Μαρτίου 1989).

***

 Ετοιμάζουν αλλαγές στα της Πίστεώς μας. Όταν θα γίνει αυτό οι άγιοί μας θα φύγουν και θα σταματήσουν να προσεύχονται για την Ρωσία. Όσοι παραμείνουν (σ.σ. εννοεί τους πιστούς) θα τους πάρει ο Κύριος μαζί Του. Οι επίσκοποι που θα το επιτρέψουν αυτό δεν θα δουν το πρόσωπο του Κυρίου ούτε εδώ, ούτε εκεί (σ.σ.εννοεί στον άλλον κόσμο) (3 Αυγούστου 1988)

***

-Όπου να’ναι τις ακολουθίες θα τις συντομέψουν. Θα μείνουν μισές(11 Νοεμβρίου 1988)
-Μόνο στα μεγάλα μοναστήρια θα ψάλλουν τις ακολουθίες όπως πρέπει. Αλλού θα κάνουν αλλαγές (27 Απριλίου 1988)
-Ένα πράγμα μόνο θα πω. Αλοίμονο στους ιερείς.Θα σκορπίσουν ένας-ένας και θα μείνουν μόνοι (28 Ιουνίου 1989)- ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ 

***

Οι μάγοι θα μαγαρίσουν τα πρόσφορα και δεν θα έχουν με τι να λειτουργήσουν .Οι πιστοί θα μπορούν να κοινωνήσουν μια φορά. Η Παναγία θα πει στους δικούς της που και πότε να κοινωνήσουν. Οι πιστοί θα πρέπει μόνο να υπάκουσουν (28 Ιουνίου 1989)

Παναγία η ελπίς μου
-Όταν στις τέσσερις το απόγευμα θα είναι έξω σκοτεινά σαν να είναι βράδυ,τότε θα έρθει η Παναγία. Θα διασχίσει όλη τη γη και θα έρθει με όλη της τη δόξα στη Ρωσία για να επαναφέρει την ορθή πίστη. Όταν θα έρθει η Παναγία θα φτιάξει τα πράγματα όχι κατά τη θέλησή τους (αυτών που θα είναι στην εξουσία ή των μάγων) αλλά κατά τη θέλησή της,όπως θα ορίσει ο Σωτήρας Χριστός. Για λίγο καιρό θα επανέλθει η ορθή πίστη (11 Ιουλίου 1986)
***
Ο καιρός των διωγμών πλησιάζει
-Τα πράγματα θα είναι τόσο μπερδεμένα που ο άνθρωπος δεν θα είναι σε θέση να σώσει την ψυχή του.(Ιανουάριος 1990)
Θα φτιάξουν λίστες με αυτούς που πηγαίνουν στην εκκλησία (10 Φεβρουαρίου 1988)
Θα υποστείτε διωγμούς επειδή προσεύχεστε στο Θεό(20 Μαίου 1989)
Θα πρέπει να προσεύχεστε έτσι ώστε να μην το ξέρει κανένας.Να προσεύχεσθε σιωπηλά.Θα παρακολουθούν τους ανθρώπους και θα τους συλλαμβάνουν(15 Μαίου 1987)
Πρώτα θα απομακρύνουν τα βιβλία και μετά τις εικόνες.Τις εικόνες θα τις κατασχέσουν (1 Ιουλίου 1988)
Θα σας βασανίσουν.«Δεν έχουμε ανάγκη από πιστούς»θα λένε αυτοί. (14 Ιουλίου 1988)
  –Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα είναι πιο άσχημα. Θα κλείσουν τις εκκλησίες. Δεν θα γίνονται ακολουθίες  Οι άνθρωποι θα κάνουν τις ακολουθίες όπου μπορούν. Θα το κάνουν έτσι ώστε οι εκκλησίες να είναι μακριά και να μην μπορούν οι άνθρωποι να φτάσουν.(14 Ιουλίου 1988) ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ 
***
Οι εκκλησίες θα πέσουν στα χέρια των άλλων. Δεν θα χρησιμεύουν σε κανέναν. Θα ονομάζονται εν συνεχεία εκκλησίες ,αλλά μέσα θα χρησιμεύει- ως ποιος ξέρει τι επινόηση δική τους. Θα βρουν αυτοί τι να κάνουν στις εκκλησίες(11 Ιουλίου 1988)
***
-Οι ευσεβείς δεν θα δουν τον αντίχριστο (7 Ιανουαρίου 1988). Θα τους αποκαλύψει ο Θεός που να πάνε και που να κρυφτούν ώστε κανείς να μην τους βρει(17 Νοεμβρίου 1988)
http://www.diakonima.gr/2011/08/24/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%

ΑΝ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ - ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΑΜΟΚ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ Ο ΑΡΙΖΟΝΙΤΗΣ
 

Είχαμε γράψει πριν χρόνια " Η ΝΑΣΑ προσπαθεί να εξηγήσει γιατί πάντα υπάρχει πάνω από την Ελλάδα ένα Φως;" 

(βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/08/blog-post_99.html)

 


Την ερμηνεία τους την έδωσε ο Γέροντας Ιωσήφ ο Αριζονίτης.
Όλοι στην ΝΑΣΑ ομιλούν για αυτό το ανεξήγητο ΦΩΣ πάνω από την Ελλάδα.
Ευχαριστούμε την Ελένη που μας προώθησε αυτή την πληροφορία.
 Στην ΝΑΣΑ είναι προβληματισμένοι εδώ και πολλά χρόνια από τα Θεοσημεία πάνω από την πατρίδα μας. Αυτός ήταν και ένας ουσιαστικός λόγος που ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ δεχόταν
επισκέψεις στην Παναγιούδα στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ από κορυφαίους επιστήμονες αυτής της υπηρεσίας διαστημικής.
Όμως τα θεοσημεία παραμένουν και είναι ορατά μέχρι και σήμερα.
Η πληροφορία έρχεται από την γνωστή Ιερά Μονή του ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ στην έρημο της Αριζόνας.
Ένας μοναχός  της έχει μια αδελφή που είναι κορυφαίο στέλεχος της ΝΑΣΑ. Πολύ συνηθισμένο γιατί οι κορυφές στην υπηρεσία αυτή είναι Ελληνικής Καταγωγής από παλαιόθεν.
Η αδελφή του μετέφερε στον μοναχό το παρακάτω παράδοξο  γεγονός.
« – όλοι στην υπηρεσία μας αναρωτιούνται τι είναι αυτό  το ΦΩΣ που σκεπάζει τον διαστημικό ορίζοντα πάνω από την Ελλάδα;»
Λογικό να εκθαμβούν όλοι οι ακούοντες και να απευθυνθούν στον Γέροντα Εφραίμ τον Αριζονίτη της αγιοκίνητης συνοδείας του Γέροντα Ιωσήφ του Ησυχαστή με αυτό το μεγάλο πνευματικό έργο που επιτελεί στις ΗΠΑ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ
«– είναι το ΦΩΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ που σκεπάζει την Ελλάδα»
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ


ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΜΑΣ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΚΛΑΙΕΙ. 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ αδελφοί

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας