Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Η μετάλλαξη αυτή που ανησυχεί τους πάντες εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο , τον μήνα που ξεκίνησε να κλαίει μέχρι σήμερα η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ. Ας ελπίσουμε ότι είναι τυχαίο.

 




"Από τον Σεπτέμβριο έχει εντοπιστεί η νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού Ν501Υ και είναι μία από τις περίπου 4000 μεταλλάξεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο ιός και η μόνη της διαφορά -όπως υποστηρίζουν επιστήμονες- είναι ότι αυξάνεται η μεταδοτικότητα του ιού.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας είπε: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε… αλλά από αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής αναπτύσσεται πολύ γρήγορα, αναπτύσσεται ταχύτερα από ό, τι (μια προηγούμενη μετάλλαξη), αλλά είναι σημαντικό να το παρακολουθούμε αυτό».Ο Μπόρις Τζόνσον ανέφερε ότι η μετάλλαξη μπορεί να είναι έως και 70% πιο μεταδοτική, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να αυξήσει τον αριθμό R κατά 0,4. Αυτός ο αριθμός (70%) εμφανίστηκε σε μια παρουσίαση του Δρ Erik Volz, από το Imperial College London, την Παρασκευή" https://www.pronews.gr/ygeia/946536_apo-ton-septemvrio-ehei-entopistei-

Από χθες γνωρίζαμε ότι η επικίνδυνη αυτή μετάλλαξη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ΝΑ Αγγλία στην περιοχή του Κέντ.

Πήγαμε να ανάψουμε ένα κεράκι στην ΠΑΝΑΓΙΑ την ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ τον Βύρωνα και να την παρακαλέσουμε, όπως όλοι μας κάνουμε σαν προσκυνητές  στην ΧΑΡΗ ΤΗΣ, να μας απαλλάξει από αυτό το κακό με τα χίλια δυο πονηρά πρόσωπα, που ταλαιπωρεί ολάκερη την οικουμένη και έχει γίνει εργαλείο για να κάποιους να αλλάξουν την καθημερινότητα του πλανήτη.

Αλλά είδαμε την ΠΑΝΑΓΙΑ μας να κλαίει τόσο πολύ, που εκθαμβηθήκαμε, καθότι όχι μόνο οι Τίμιοι Οφθαλμοί ΤΗΣ βούρκωναν και δάκρυζαν, αλλά και το Υποκάμισο ΤΗΣ μέχρι κάτω ήταν καταβρεγμένο από τα Αγιαστικά Νάματα των Δακρύων ΤΗΣ αφού είχαν διέλθει από το Πρόσωπο του ΘΕΙΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ.



Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ στην εφέστια εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ στον Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον Βύρωνα των Αθηνών κλαίει αδιάλειπτα από  τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι σήμερα. Ξεκίνησε  να κλαίει ( ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΟΣΗΜΕΙΟ που δείχνει που πάμε εξ αιτίας της γενικευμένης παγκόσμιας αποστασίας)   ανήμερα του ΓΕΝΕΣΙΟΥ της στις 8 Σεπτεμβρίου και σε λίγο φτάνουμε στην μεγάλη εορτή των ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ του ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ μας Κυρίου ημών Ιησού Χριστού με μεγάλη πολεμική κατά των Χριστιανών.

   ΑΥΤΑ , τι άλλο να πούμε!! Αν μιλήσουμε πάλι για μετάνοια θα γίνουμε γραφικοί, αλλά τελικά είναι η καλύτερη θεραπευτική αγωγή για την ανθρωπότητα και τα μεγάλα προβλήματα της.  

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ αδελφοί

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας