Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Η Παγκόσμιος Οικονομία ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ με αναπνευστήρα δίχως να βγάζει αέρα;

 

Εδώ και αρκετές δεκαετίες ακούγαμε από αγίους πατέρες το εξής παράδοξο "ο κόσμος όταν ακούσει, ότι πιάστηκε μεγάλος πόλεμος, αντί να λυπηθεί, θα χαρεί και θα χαρεί γιατί έτσι όπως θα τα κάνει η διαστροφή της αμαρτίας και η πλεονεξία των εμπόρων των Εθνών δεν θα βρίσκεται  λύσης και δίεξοδος" 

Μόλις πριν λίγο τέθηκε το εξής ερώτημα: "Πρέπει να αναρωτηθούμε πού θα καταλήξει η Ευρώπη μετά την κρίση" από την κ. ΜΕΡΚΕΛ

ΨΑΛΜΟΣ 9 Δαυιδ 

" 6 ἐπετίμησας ἔθνεσι, καὶ ἀπώλετο ὁ ἀσεβής· τὸ ὄνομα αὐτοῦ ἐξήλειψας εἰς τὸν αἰῶνα καὶ εἰς τὸν αἰῶνα τοῦ αἰῶνος.
6 Εβγαλες καταδικαστικήν απόφασιν κατά των εθνών αυτών, τους ήλεγξες δια τας παρανομίας των και κατεστράφησαν οι ασεβείς αυτοί. Το όνομά των, που δι' άλλους μεν είχε καταντήσει φόβητρον, δι' άλλους δε αξιοζήλευτον, το έσβησες άπαξ δια παντός, ώστε να μη ακουσθή ποτε πλέον" 

Η καγκελάριος Μέρκελ προειδοποίησε σήμερα για τη μετατόπιση της οικονομικής ισχύος στον κόσμο λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

"Η πανδημία θα μας πάει πίσω οικονομικά. Πού θα καταλήξουμε εμείς, πού η Κίνα, πού πηγαίνει η Νότια Κορέα όταν όλοι φορούν τις μάσκες τους πολύ καλύτερα από μας και δεν έχουν τόσες πολλές διαδηλώσεις αντιπάλων των προστατευτικών μέτρων για τον κορονοϊό, αλλά ανακάμπτουν ήδη;" είπε η καγκελάριος Μέρκελ σε τηλεδιάσκεψη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

"Πρέπει να αναρωτηθούμε πού θα καταλήξει η Ευρώπη μετά την κρίση", είπε, υπαινισσόμενη τον υψηλό αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού και τους συναφείς περιορισμούς. "Αυτό θα σημάνει μια αναδιάταξη των περιοχών, πιστεύω. Φυσικά και σέβομαι το δικαίωμα διαδήλωσης. Η Γερμανία (όμως) δεν μπορεί και δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τα μέσα που χρησιμοποιεί η Κίνα με το σύστημα ελέγχου της. Εν τούτοις πρέπει να κάνουμε μια συνολική προσπάθεια για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί τεχνολογικά", τόνισε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://www.capital.gr/diethni/3499494/proeidopoiisi-merkel-i-pandimia-tha-mas-paei-piso-oikonomika-se-sxesi-me-tin-asia

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΤΟΥΤΟΥ αλλά και σε εμάς τους αμαρτωλούς;

16 ἐνεπάγησαν ἔθνη ἐν διαφθορᾷ, ᾗ ἐποίησαν, ἐν παγίδι ταύτῃ, ᾗ ἔκρυψαν, συνελήφθη ὁ ποὺς αὐτῶν.

16 Τα εχθρικά όμως ειδωλολατρικά έθνη εβυθίσθησαν και εκόλλησαν στον βόρβορον, ώστε να είναι βεβαία πλέον η καταστροφή των, διότι εις την παγίδα, την οποίαν με πολλήν τέχνην εσκέπασαν, δια να συλλάβη τα ανύποπτα αθώα θύματά των, εις αυτήν, ως εις άλλο δόκανον, επιάστηκαν τα ιδικά των πόδια.

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας