Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

ΑΛΑΛΑ τα χείλη των ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ;


 " Αρνητικός βγήκε στο δεύτερο τεστ κορωνοϊού, στο οποίο υπεβλήθη ο ιερέας από τη Θεσσαλονίκη,(εχθές μας έλεγαν με επίφαση , ότι πρόκειται  για νοτιοαφρικανική μετάλλαξη) σύμφωνα με όσα είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Συκεών Θεσσαλονίκης, Σίμος Δανιηλίδης." 

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ;

"Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Δανιηλίδη, αρνητικό βγήκε όχι μόνο το τεστ του 36χρονου για τον οποίο είχε σημάνει συναγερμός και για όλους τους υπόλοιπους που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του και υπεβλήθησαν σε τεστ.

«Αρνητικά βγήκαν τα μοριακά test των κληρικών, όπου την Κυριακή σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ βρέθηκαν θετικοί στη μετάλλαξη της Ν. Αφρικής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος και πρόσθεσε ότι «είμαστε χαρούμενοι σήμερα, καθώς τα χθεσινοβραδινά μοριακά τεστ των δύο διακόνων και όλου το εκκλησιαστικού και οικογενειακού περιβάλλοντος τους είναι αρνητικά». Όπως είπε ο δήμαρχος τα μοριακά τεστ έγιναν την Κυριακή και τα αποτελέσματα βγήκαν χθες το βράδυ.

Παράλληλα είπε ότι από τα 320 rapid test που διενεργήθηκαν σε εργαζόμενους και πληθυσμός της περιοχής ήταν όλα αρνητικά." ΠΗΓΗ https://www.romfea.gr/diafora/41896-arnitika-ta-test-ton-duo-diakonon

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ  ΒΓΑΖΕΙ  ΠΟΛΛΕΣ  ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

  https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς