Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Μπορεί οι τούρκοι να θέλουν να βυθίσουν αυτήν την παλιανζούρα το ΤΣΕΣΜΕ και να μας κατηγορήσουν;ΕΞΕΛΙΞΗ "έχουν αποπλεύσει όλα τα  τουρκικά σεισμογραφικά - γεωτρύπανα και ερευνητικά σκάφη" ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ; 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το γεωτρύπανο Γιαβούζ που τις προηγούμενες μέρες των διερευνητικών ναυλοχούσε στο λιμάνι της Σελεύκειας από σήμερα το μεσημέρι δεν δίνει στίγμα ( πιθανώς απέπλευσε). 

Το σεισμογραφικό BARBAROS που προχθές απέπλευσε από το λιμάνι της Αττάλειας που ναυλοχούσε την περίοδο των διερευνητικών συνομιλιών εισήλθε σήμερα το μεσημέρι  μέσα στα Δαρδανέλια. Πριν μπει στα Δαρδανέλια δεν έδινε στίγμα. 

Το ORUK REIS κάνει βόλτες στον κόλπο της Αττάλειας και δίνει στίγμα.

Το απηρχαιωμένο ερευνητικό ΤΣΕΣΜΕ βρίσκεται στο ΑΙΓΑΙΟ, δεν δίνει στίγμα και πιθανώς να συναντήθηκε με το BARBAROS που πριν μπει στα Δαρδανέλια παραχώρησε  στο πρώτο τα πολεμικά συνοδευτικά του.

Γιατί οι τούρκοι έβγαλαν αυτήν την παλιαντζούρα στο ΑΙΓΑΙΟ για δήθεν έρευνες; Μήπως για να ανοίξουν τις τάπες στα απόνερα του και μετά να κατηγορήσουν την Ελλάδα ότι αυτή έφταιγε για την βύθιση του;

Κάπου εκεί το καλοκαίρι ένας γέροντας μας είπε και το σημειώσαμε  "οι τουρκοί είναι ικανοί για όλα, μπορεί να βυθίσουν δικό τους πλοίο και να μας κατηγορήσουν"

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας