Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

" μια ματιά γύρω μας και να αναρωτηθούμε γιατί τα δάκρυα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ όσο πάνε και αυξάνονται;"

 



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τα λόγια περιττεύουν έμπροσθεν σε αυτό  το ΕΚΤΑΚΤΟ  ΘΕΟΣΗΜΕΙΟ που συμβαίνει στον Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον Βύρωνα και στην εφέστιο εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ της Δακρυορροούσης.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ βουρκώνει και κλαίει αδιάλειπτα από την μνήμη του ΓΕΝΕΣΙΟΥ της δηλ. από την 8 Σεπτεμβρίου του 2020.

Tου Αγίου Πολυκάρπου 23 Φεβρουαρίου  όλο το πρόσωπο της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ κατακλύστηκε με δάκρυα. Σαν να μας λέει « κάντε γρήγορα καρπούς άξιους  ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, έρχονται πολλά» ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  

Υπολογίστε αδελφοί πόσες μέρες και πόσες νύχτες από τότε κλαίει για εμάς η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ για τον καθένα ξεχωριστά και για όσα συμβαίνουν γύρω μας.



Τα ΝΑΜΑΤΌΒΡΥΤΑ ΔΑΚΡΥΑ της Παναγίας και από τους δύο ΤΙΜΙΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ της λούζουν το ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ που κρατεί στην αγκαλιά της και σαν ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ είναι σαν να ΤΟΥ  λέει «κάνε έλεος ΥΙΕ μου και ΘΕΕ μου και μην τους αφήνεις να τους κατακρεουργήσουν οι ορατοί και οι αόρατοι πειρατές που περικύκλωσαν την μάνδρα του ποιμνίου σου»

Αυτοί οι κρουνοί των Χαριτόβρυτων Δακρύων καταλήγουν ως λαμπυρίζουσες λίμνες στο ξύλινο περιθώριο της Εικόνος της και όπισθεν της  αεροστεγούς και υάλινης προθήκης.

ΓΙΑΤΊ ΚΛΑΙΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ;

Κάθε μέρα και κάθε ώρα που περνά το καταλαβαίνουν όλοι ακόμα και οι δυσκολεμένοι αδιάφοροι αδελφοί.

Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε γιατί κλαίει  , δεν υπάρχουν λόγια για να απογραφεί  η εξαχρείωση των καιρών μας ή ο εθνικός κίνδυνος που ήρθε έξω από την πόρτα μας ή παγκόσμια δικτατορία που επιβάλλεται με προφάσεις στην ανθρωπότητα.



 Του ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ επισκόπου Σμύρνης βρεθήκαμε ταπεινοί προσκυνητές της και αποθανατίσαμε τον κατακλυσμό των δακρύων σε όλο το ΠΑΝΑΓΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.



Ο καθένας μας μακάρι να λάβει το προσωπικό μήνυμα του αλλά και όλοι μαζί φυσικά και η πατρίδα μας και όλος ο κόσμος  που ωδινάται εν μέσω φοβερών συμπληγάδων. 

  https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας