Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

ΑΙΓΑΙΟ - Μαύρη Θάλασσα Σήμερα πεδία Αναχαιτίσεων - Σύντομα Πολεμικών Αναμετρήσεων



Είναι εξόχως ανησυχητικό να ακούμε ότι η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ έγινε σουρωτήρι παραβιάσεων, όπως ακριβώς και το ΑΙΓΑΙΟ γιατί αυτό προμηνύει πολλά.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Έχουμε ακούσει και διαβάσει από τους αγίους πατέρες που πρόρρησαν για πολεμικά γεγονότα , ότι  επάνω από την Μαύρη θάλασσα θα γίνονται αερομαχίες Νατοικών και Ρωσικών μαχητικών. 

Και σήμερα άραγε τι γίνεται; 

Μόλις χθες το /sputniknews.com/russia αναφέρει: 

"Δύο Ρωσικά μαχητικά  Su-27 αναχαίτισαν μια ομάδα γαλλικών στρατιωτικών αεροσκαφών πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα και τους συνόδευσαν μέχρι να πετάξουν μακριά από τα σύνορα της Ρωσίας, δήλωσε το δημοσιογραφικό κέντρο του Εθνικού Κέντρου Άμυνας του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

Σύμφωνα με το κέντρο, στις 17 Φεβρουαρίου, ρωσικοί σταθμοί ραντάρ εντόπισαν αεροπορικούς στόχους να  πλησιάζουν τα ρωσικά σύνορα πάνω από ουδέτερα νερά της Μαύρης Θάλασσας.

Για τον εντοπισμό αεροπορικών στόχων και την αποτροπή παραβίασης των ρωσικών κρατικών συνόρων, δύο μαχητικά  Su-27  της αεροπορικής άμυνας της Πολεμικής Αεροπορίας και των Δυνάμεων Άμυνας της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας απογειώθηκαν . Τα ρωσικά πληρώματα  αναγνώρισαν τους αεροπορικούς στόχους που ήταν  μια ομάδα αεροπλάνων της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας και  αποτελείτο  από ένα αεροσκάφος ανεφοδιασμού KS-135 και δύο τακτικά αεροσκάφη Mirage-2000 που το  συνοδεύαν πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα ", ανέφερε η δήλωση.

Το κέντρο πρόσθεσε ότι μετά την αναχαίτιση των  ξένων στρατιωτικών αεροσκαφών από τα σύνορα, τα ρωσικά μαχητικά   επέστρεψαν στην βάση τους.

"Δεν επιτρέπονται παραβιάσεις των ρωσικών κρατικών συνόρων", δήλωσαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις .


Το NDCC σημείωσε ότι η πτήση ρωσικών αεροσκαφών πραγματοποιήθηκε αυστηρά σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες για τη χρήση του εναέριου χώρου." 

ΠΗΓΗ https://sputniknews.com/russia/202102171082106610-two-russian-su-27s-intercept-french-military-aircraft-heading-for-russian-borders-over-black-sea/

Αυτό είναι ένα συνηθισμένο πλέον γεγονός στην Μαύρη Θάλασσα, αλλά τώρα γίνεται με μεγαλύτερη συχνότητα και λόγω της αλλαγής της ηγεσίας των ΗΠΑ.

Εν δυνάμει πολεμικά πεδία σχηματίζονται ήδη  στο ΑΙΓΑΙΟ και στα Βαλκάνια ( στην Συρία είναι φορτωμένο με πολεμικά γεγονότα). Όλα αυτά θα συγκλίνουν επάνω  στην Μαύρη θάλασσα γιατί το κορυφαίο γεγονός της γεωστρατηγικής ήταν και είναι ¨τις θα άρξει των Στενών της ΠΟΛΗΣ¨ 


ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας