Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Η Στρατηγική Διοίκηση των ΗΠΑ η STRATCOM προειδοποιεί : " ότι ο πυρηνικός πόλεμος με τη Ρωσία ή την Κίνα είναι « μια εν δυνάμει πραγματικότητα»

 


Ο επικεφαλής της Στρατηγικής Διοίκησης των ΗΠΑ προειδοποιεί ότι ο πυρηνικός πόλεμος με τη Ρωσία ή την Κίνα είναι «πραγματική δυνατότητα», επισημαίνοντας ότι «αποσταθεροποιεί» συμπεριφορές των αντιπάλων της Αμερικής. Ισχυρίζεται επίσης ότι το Πεντάγωνο δεν είναι «κολλημένο πλέον στον Ψυχρό Πόλεμο».
«Υπάρχει μια πραγματική πιθανότητα ότι μια περιφερειακή κρίση με τη Ρωσία ή την Κίνα θα μπορούσε να κλιμακωθεί γρήγορα σε μια σύγκρουση που θα συμπεριλαμβάνει και πυρηνικά όπλα, εάν γίνει αντιληπτό ότι μια συμβατική απώλεια θα απειλούσε το καθεστώς ή το κράτος», έγραψε ο επικεφαλής και αντιπρόεδρος του Στρατηγικού Στρατηγού Τσαρλς Ρίτσαρντ στο τεύχος Φεβρουαρίου του μηνιαίου περιοδικού του Ναυτικού Ινστιτούτου των ΗΠΑ.

Η STRATCOM, η οποία επιβλέπει το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ, θεωρεί την πιθανότητα πυρηνικού πολέμου μικρή . Αλλά με τη Ρωσία και την Κίνα να προωθούν τις δυνατότητές τους και να συνεχίζουν να «ασκούνται παγκοσμίως», δήλωσε ο Ρίτσαρντ ότι η STRATCOM πρέπει να καταλάβει τι αντιμετωπίζει.

Ελλείψει αλλαγής συμπεριφοράς , είμαστε στο δρόμο, για άλλη μια φορά, να προετοιμαστούμε για τη σύγκρουση που προτιμούμε αντί για μια σύγκρουση που είναι πιθανό να αντιμετωπίσουμε.

Αν αυτό το είδος συνομιλίας θυμίζει τον Ψυχρό Πόλεμο, αυτό συμβαίνει γιατί πιθανώς είναι. Ωστόσο, ο Ρίτσαρντ ισχυρίζεται ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει επικεντρωθεί στην αντιτρομοκρατία για δύο δεκαετίες αγνοώντας «την πυρηνική απόκρουση ». Ακούω ότι το Υπουργείο Άμυνας κατηγορείται ότι έχει κολλήσει στον Ψυχρό Πόλεμο», είπε. "Το τμήμα ξεπέρασε τον Ψυχρό Πόλεμο."

Τι έχει κάνει λοιπόν το Πεντάγωνο; Σύμφωνα με τον Ρίτσαρντ, οι αμερικανικές δυνάμεις έχουν επικεντρωθεί πλήρως στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, στο βαθμό που η Ρωσία και η Κίνα το έχουν χρησιμοποιήσει αυτό για να «αμφισβητήσουν» επιθετικά τους διεθνείς κανόνες και την παγκόσμια ειρήνη χρησιμοποιώντας μέσα εξουσίας και απειλές βίας με τρόπους που δεν φαίνονται στην περίπτωση του Ψυχρού Πολέμου. Αναφέρθηκε επίσης συγκεκριμένα σε περιπτώσεις «κυβερνοεπιθέσεων και απειλών στο διάστημα».
ΠΗΓΗ  https://www.rt.com/news/514784-stratcom-nuclear-war-russia-china/
ΕΥΘΥΡΑΜΜΊΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ
ΟΥΔΕΙΣ ΣΩΦΡΩΝ  ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ει μη μόνο ο κατεξοχήν ανθρωποκτόνος που έριξε πριν τον πόλεμο και τα επερχόμενα δεινά την ανθρωπότητα στην αμαρτία, την διαστροφή και την απόλυτη ανωμαλία.