Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Λένε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν σε δυο μήνες. ΓΕΡΟΝΤΑΣ "να τους πιστέψετε θα είναι διαφορετικά, αλλά δίχως αυτούς και δίχως το άγχος της πανδημίας"

 




Μέσα σε όλα μας είπε και αυτά : 

" - πως τόσο εύκολα εκπαιδεύτηκαν οι άνθρωποι να κρατούνε τόσο μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους για να μην πεθάνουν από την " γρίπη " αυτή , λες και ήταν έτοιμοι να αποστασιοποιηθούν εδώ και καιρό,  αφού πρώτα αποστάτησαν από το ΘΕΙΟ;

- ρωτάς πως στις επόμενες γενιές οι άνθρωποι θα πλησιάσει ο ένας τον άλλον σαν αδελφοί ;

- ήδη το φροντίζει ο καλός ΘΕΟΣ μας που στέλνει εκπλήξεις και παιδαγωγικές δοκιμασίες.

- κάποιοι ξεπερνούν τους εαυτούς τους και λένε μέσα σε παράκρουση  ότι " ο τούρκος θα μας σώσει"  

- είναι λάθος αυτό, γιατί  συγκλονιστικά γεγονότα   "θα σώσουνε"  τον τούρκο από το να εγκληματεί συνέχεια κατά της ανθρωπότητας. Ότι έκανε τόσους αιώνες θα λάβει μέσα σε δυο βδομάδες για να φρενάρει και να " σωθεί", αλλά να σωθούν και άλλοι, γιατί αν έμενε ακόμα στο προσκήνιο της ιστορίας θα εγκληματούσε χειρότερα.

- μπες μόνο  μέσα στην Μητρόπολη των Αθηνών και δες στο αριστερό κλίτος η  χρυσή Λάρνακα με το Ιερό Σκήνωμα της ΑΓΙΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ (που  σήμερα μάλιστα γιορτάζει)   την οποία   βασάνισαν ανελέητα  κτυπώντας  την με ρόπαλα οι βάρβαροι , δες και στο δεξιό κλίτος η Μαρμάρινη Λάρνακα της ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΎ του Ε΄ Πατριάρχη Κωνσταντινούπολης πουν τον κρέμασαν στην Πύλη του Πατριαρχείου.

- μέσα στην Μητρόπολη μας έχουμε δυο αγίους μάρτυρες από τα χέρια των τούρκων, αλλά και μιλιούνια εφιάλτες ανθέλληνες που είναι Έλληνες με κουστούμια και γραβάτες.

- τώρα ότι πεις είναι χαμένο , όσοι έμαθαν, έμαθαν από εδώ και πέρα τα μαθήματα θα είναι δια ζώσης." 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας