Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

" να μην φοβόμαστε από τα φαντάσματα των καιρών μας, που βγαίνουν στις οθόνες, γιατί αυτά φοβούνται πρώτα περισσότερο από εμάς"

 

φώτο ( Καυσοκαλύβια - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - φεύγει το Φως της ημέρας και τα πάντα γίνονται ΘΕΟΦΩΤΙΣΤΑ με τις Αγρυπνίες που ξεκινάνε)
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Είναι δυνατόν ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να βγάλει ψεύτες τους Αγίους του;

Δεν υπάρχουν μόνο ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και πνευματικά  δικαιώματα με προοπτική την αιωνιότητα.

Εν τω μεταξύ ο φλοιός της  γης βράζει , οι τεκτονικοί σεισμοί μεγάλου μεγέθους  ( βλ. χθες στην Φουκοσίμα της Ιαπωνίας 7,1 ρίχτερ) έγιναν καθημερινή υπόθεση.

Ήδη στις ΗΠΑ ακόμα και η νέα ηγεσία κατανοεί τα τελευταία 24ωρα, ότι η Κίνα παίζει τον νέο πλανητάρχη και δρομολογεί εξελίξεις ( μέσω του άγνωστου κορονοιού για τον οποίο δεν δίνει επαρκείς εξηγήσεις , της οικονομικής επικυριαρχίας κ.α)

Η Ρωσία μένει έκθετη γιατί η ακύρωση του μεγαλόπνοου αγωγού Nord sream 2 θα δημιουργήσει φοβερή πίεση στα έσοδα της από το φυσικό αέριο που πουλάει στην ΕΕ και κατά επέκταση στα κοινωνικά και συνταξιοδοτικά προγράμματα της.

Εκεί κάτω στο Περσικό κόλπο το Ιράν δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει να εμπλουτίζει κατά 20% το ουράνιο στις πυρηνικές εγκαταστάσεις ( μάλλον για πολεμικούς σκοπούς). 

Το δόγμα Μπαίντεν στην Συρία φέρνει νέες στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή.

Ο σουλτανός ξανα επικαιροποιεί τους σχεδιασμούς τους και ετοιμάζεται να κτυπήσει στο ΑΙΓΑΙΟ δοθείσης της ευκαιρίας.

Εδώ με υπαναχωρήσεις και ωραιοποιήσεις το μόνο που γίνεται είναι από το να προσθέτουμε και άλλα αδιέξοδα.

Ξεκίνησαν να μαρκάρουν το πλάσμα του ΘΕΟΥ και να σκέφτονται πως να καταστρέψουν την Δημιουργία του.

Βρισκόμαστε σε εκείνα τα αδιέξοδα που θα ενεργήσει ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ για να σώσει το πλάσμα του , όπως είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ πριν δεκαετίες.

Όταν διαβάζαμε τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ για αδιέξοδα και δαιμονική μπόρα απλώς τότε υποθέταμε, σήμερα όχι μόνο ψηλαφούμε, αλλά βιώνουμε.

Ο χρόνος μας είναι λίγος, πρέπει να γίνουμε άγιοι για να αντιμετωπίσουμε τον δαίμονα που βγήκε από το καυκί του , όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο ΑΙΤΩΛΌΣ και να μην φοβόμαστε από τα φαντάσματα των καιρών μας, που βγαίνουν στις οθόνες, γιατί αυτά φοβούνται πρώτα  περισσότερο από εμάς, καθότι ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν να μας κάνουν και πασχίζουν να μην αποκαλυφτεί η ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατί αλλοίμονο τους.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας