Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Η Νορβηγία θα γίνει στόχος της πυρηνικής επίθεσης της Ρωσίας ισχυρίζεται η ΠΡΑΒΔΑ και μακάρι να μην επιβεβαιωθούν οι λόγοι του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ

 

Καλό να γνωρίζουμε τι γίνεται και στις Βόρειες χώρες . Με όλα αυτά που καταγράφονται εκεί αναθυμόμαστε τους λόγους του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

 " Προειδοποίηση στο ΝΑΤΟ μια “ανάσα”απο την Εσθονία με σμήνη ρωσικών  επιθετικών ελικοπτέρων.

Άσκηση πραγματοποίησε ο ρωσικός Στρατός με επιθετικά ελικόπτερα στην περιοχή του Pskov δίπλα από  την Εσθονία στην δυτική στρατιωτική διοίκηση." https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/964012_rosiki-askisi-proeidopoiisi-sto-nato-mia-anasaapo-tin

 Минобороны России

@mod_russia

 Правительственная учетная запись, Россия

 #Видео Колонны автомобильной и бронетехники, скопления живой силы условного противника уничтожили экипажи армейской авиации Западного военного округа на учении в Псковской области http://s.mil.ru/2Nepk87 #Минобороны #ЗВО #АрмейскаяАвиация #Вертолеты #Полеты

 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ;

 

Το μήνυμα προς τη Ρωσία προέρχεται από τη Νορβηγία από την https://english.pravda.ru/world/147269-norway_bombers/

" Για πρώτη φορά, οι ΗΠΑ ανέπτυξαν στρατηγικά βομβαρδιστικά  B-1B Lancer της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στη Νορβηγία, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.  Περίπου τέσσερα αεροσκάφη, τα πληρώματά τους και περίπου 200 άτομα τεχνικό προσωπικό . 

Το αεροσκάφος B-1 Lancer είναι ένα αμερικανικό υπερηχητικό στρατηγικό βομβαρδιστικό με μεταβλητή πτέρυγα. Αρχικά σχεδιάστηκε για να είναι εξοπλισμένο με πυρηνικές βόμβες, αλλά τώρα είναι οπλισμένος με  πυραύλους με πυρηνική γόμωση  .

Ο στρατηγός Jeff Harrigan, διοικητής των αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων στην Ευρώπη, δήλωσε στο CNN ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αποδεικνύουν έτσι την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και την ικανότητά τους να υποστηρίζουν συμμάχους.

Η αεροπορική βάση του Ορλάντ βρίσκεται κοντά στην πόλη του Τρόντχαϊμ στα νότια της Νορβηγίας, περίπου 1.000 χιλιόμετρα από τα κρατικά σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και η οποία θα φιλοξενήσει τα αμερικανικά βομβαρδιστικά

Η τελευταία κίνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έλαβε ανάμικτες αντιδράσεις στην κυβέρνηση της Νορβηγίδος  πρωθυπουργού Έρνα Σόλμπεργκ.

Ο αρθρογράφος του Dagbladet και συντάκτης John Olav Egeland, στο άρθρο του με τίτλο «Αυτό το σχέδιο αποδυναμώνει τη Νορβηγία» , ανέφερε ότι η νορβηγική κυβέρνηση απομακρύνθηκε από τις παραδοσιακές νορβηγικές πολιτικές και θέτει υπό αμφισβήτηση την ασφάλεια της χώρας.

Η Νορβηγία θα γίνει στόχος της πυρηνικής επίθεσης της Ρωσίας

Η εφημερίδα Fosna-Folket δημοσίευσε το παρακάτω ψήφισμα: 

" Αμερικανικά  στρατηγικά  βομβαρδιστικά  B1-B Lancer θα αναπτυχθούν στο αεροδρόμιο του Ορλάντ τον Φεβρουάριο. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία ότι η Νορβηγία θα εμπλακεί ακόμη περισσότερο στον ανταγωνισμό μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει ελάχιστη χρησιμότητα για την άμυνα σε έναν συμβατικό πόλεμο. Αυτό το αεροσκάφος μπορεί να γίνει στόχος μιας προληπτικής ρωσικής επίθεσης  σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, γιατί το ίδιο αυτό αεροσκάφος  είναι εύκολο να πετάξει προς τη Μόσχα και το Μούρμανσκ από το Ορλάντ   γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο να γίνει το  Ορλάντ στόχος για πυρηνική επίθεση.

"Η κυβέρνηση ενεργεί για να αυξήσει το επίπεδο των συγκρούσεων όταν συμφωνεί για την ανάπτυξη αμερικανικών βομβαρδιστικών στη Νορβηγία. Και καταλήγει το ψήφισμα , απαιτούμε   από την κυβέρνηση να σταματήσει να αναπτύσσει στρατηγικά βομβαρδιστικά  B1-B Lancer στο Κεντρικό Αεροδρόμιο του Ορλάντ" ΠΗΓΗ  Читайте больше на https://english.pravda.ru/world/147269-norway_bombers/

ΤΙ ΠΡΟΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ σε γενικές γραμμές μεταξύ των άλλων: 

" ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη" Προφητεία Αγιορίτη Ιωσήφ εκ της Μονής Βατοπαιδίου

https://amethystosbooks.blogspot.com/ https://www.pentapostagma.gr/ekklisia/4995006_anatrihila-i-profiteia-toy-geronta-iosif-toy-batopaidinoy-gia-tin-rosia-tin-ellada

 

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

" ¨Ένα πρωινό πριν αρκετά χρόνια , καθώς καθόταν ο γέροντας στο προαύλιο του κελιού με πέντε –έξι επισκέπτες – προσκυνητές , είπε ξαφνικά :

«Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά ».

Ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε με περιέργεια : «Θα πέσει φτώχεια εκεί γέροντα ;» , επειδή μιλούσαν για την οικονομική κατάσταση στον κόσμο . «Φωτιά θα πέσει απ΄ τον ουρανό», απάντησε ο γέροντας . Επειδή ακόμα ήταν η εποχή του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ε.Σ.Σ.Δ , ρώτησε ένας άλλος : 

«Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος; Θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ τους Πολωνούς , τους Τσεχοσλοβάκους και τους Λευκορώσους και τους Γερμανούς οι Ρώσοι ; » .

Ο γέροντας κούνησε το κεφάλι του και είπε : «Όλοι θα παρατήσουν τους Ρώσους και θα πάνε με τους Εβραίους της Αμερικής . Οι Ρώσοι θα τους κάψουν »

ΠΗΓΗ Παισίου Μοναχού Προφητείες & Διδαχές , Σελ: 443  https://www.ekklisiaonline.gr/eipan/to-nato-tremei-stin-epalithefsi-ton-agion-pateron-ouai-sta-ethni-tou-vorra-ginontai-ola-staxti/

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΟΣΜΆΚΗΣ 

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας