Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

"Δεν έχει παρατηρηθεί πουθενά στον κόσμο τέτοιο περιστατικό" είπαν και όμως συνέβη στην Κρήτη μετά τον εμβολιασμό.

 


Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. 

ΑΥΡΙΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. 

Όμως στην Κρήτη και για το περιστατικό της αιφνίδιας εκδημίας του 87χρονου ανέφεραν τα κάτωθι  και τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

" Σε ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη αναφέρεται: Σύμφωνα με τα ευρήματα της Νεκροψίας – Νεκροτομής, σε σχέση με την απώλεια του συμπολίτη μας Φ.Α. ετών 87, λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του, η απώλεια του οφείλεται, σε στένωση στεφανιαίων αγγείων και υπετροφική καρδιοπάθεια ενώ δεν διαπιστώθηκε εύρημα που να συνηγορεί σε αναφυλακτική αντίδραση ή άλλης, σχετιζόμενης με τον εμβολιασμό. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Νωρίτερα μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο κ. Χαλκιαδάκης είχε επισημάνει ότι ο εμβολιασμός δεν έχει να κάνει με το τραγικό αυτό συμβάν, και επικαλέστηκε την βιβλιογραφία του εμβολίου όπου "δεν περιγράφεται τέτοιου είδους παρενέργεια". 

Όπως τόνισε, "δεν δικαιολογείται το εμβόλιο να κάνει τέτοια επιπλοκή σε άνθρωπο", σε ελάχιστα μόνο λεπτά. "Δεν έχει παρατηρηθεί πουθενά στον κόσμο τέτοιο περιστατικό" είπε.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kriti-nekropsia-gia-ilikiomeno-pethane-emboliasmo

 ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΘΟΤΙ  ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ.