Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

η Τουρκία επέλεξε να βγάλει στο Αιγαίο το ερευνητικό σκάφος Τσεσμέ για έρευνες- ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ οι ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ

 

(Ανανέωση 23:34): Μέχρι τις 21 Μαρτίου θα πραγματοποιεί τελικά έρευνες το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Τσεσμέ», εντός της ελληνικήςν υφαλοκρηπίδας στο κεντρικό Αιγαίο σε αντίθεση με τις αρχικές πληροφορίες που έφεραν το τουρκικό σκάφος να κάνει έρευνες μέχρι τις 2 Μαρτίου.-https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/963419_meres-krisis-87-i-toyrkia-vgazei-ereynitiko-skafos-tsesme-sto

" Η Τουρκία με την οποία η Ελλάδα έσπευσε σε “διερευνητικές συνομιλίες”, ανακοινώνει με NAVTEX ότι από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 2 Μαρτίου βγάζει στο Αιγαίο, το ωκεανογραφικό σκάφος ΤΣΕΣΜΕ! 

Υποτίθεται ότι εντός του πρώτου 5ημέρου του Μαρτίου θα έχουμε τη δεύτερη συνάντηση “διερευνητικών” στην Αθήνα και η Άγκυρα προχωρά σ΄ αυτή την πρόκληση που έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά απαξιωτικών συμπεριφορών προς την Ελλάδα. 

Στο χάρτη η περιοχή στην οποία θα κάνει βόλτες το παμπάλαιο και χωρίς σοβαρό τεχνικό εξοπλισμό ΤΣΕΣΜΕ. Αυτό δεν ακυρώνει το μήνυμα που θέλει να περάσει η Τουρκία προς την Ελλάδα. Ένα μήνυμα που λέει ότι κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει, χωρίς να ανησυχεί για οποιαδήποτε συνέπεια" 

ΠΗΓΗhttps://www.militaire.gr/i-toyrkia-vgazei-sto-aigaio-to-tsesme-mechri-tis-2-martioy-kales-direynitikes/